Kempower yhteistyöhön maksupalveluiden tarjoajan kanssa

Sähköajoneuvojen pikalatausratkaisujen tarjoaja Kempower ja maksupalveluiden tarjoaja Worldline ovat solmineet yhteistyösopimuksen parantaakseen Euroopan sähköautoilijoiden latauskokemusta.

Yhteistyön myötä Worldlinen maksupäätteet ja -palvelut voidaan integroida Kempowerin satelliittilatausjärjestelmään. Worldlinen Valina-terminaali on saatavilla Kempowerin asiakkaille Euroopassa.

Kempowerin ja Wordlinen yhteistyö mahdollistaa vähittäiskauppiaille, huoltoasemille ja pysäköintioperaattoreille jo olemassa olevien maksuratkaisujen hyödyntämisen sähköautojen latauspalveluiden yhteydessä Euroopassa.

Kempowerin asiakkaat hyötyvät luotettavasta maksuratkaisusta, joka täyttää Euroopan unionin vaihtoehtoisten polttoaineiden asetuksen (AFIR) korttimaksun tarjoamisesta sähköauton latauksen yhteydessä.

Yhteistyön tavoitteena on parantaa sähköautoilijoiden latauskokemusta Euroopassa Kempowerin latausratkaisujen ja Worldlinen maksuratkaisujen kautta ja tehdä maksamisesta sähköautoilijoille mahdollisimman helppoa. Worldlinen Valina-maksupääte mahdollistaa kaikki elektroniset maksutavat; lähimaksukortit, älylaitteet, sirukortit ja magneettijuovakortit.

”Worldline jakaa näkemyksemme tarjota sähköautoilijoille saumaton lataus- ja maksuprosessi. Yhteistyö antaa meille mahdollisuuden tarjota entistäkin sujuvampi ja tehokkaampi latauskokemus eurooppalaisille sähköautoilijoille. Yhdessä Wordlinen kanssa voimme luoda ratkaisun, joka tekee latauksen maksamisen mahdollisimman helpoksi”, sanoo Kempowerin markkinointijohtaja Jussi Vanhanen.

Lue myös

Kempowerista autokilpailusarjan latauskumppani

Kempowerille 10 miljoonan rahoitus raskaan liikenteen latausratkaisujen kehitysohjelmalle

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän