Käyttäjä voi vaihtaa sähköpotkulautayhtiö Tierin sähköpotkulautojen akkuja lähimmässä latauspisteessä ilmaisia ajominuutteja vastaan

Pienliikkumispalveluiden tarjoaja tuo sähköajoneuvojen latausverkostonsa Tier Energy Networkin Tampereen lisäksi nyt kertaheitolla sekä Helsinkiin, Turkuun, Lahteen, Espooseen että Vaasaan.

Uudenlaisen teknologian ansiosta asiakkaat voivat vaihtaa sähköpotkulautojen akkuja omatoimisesti osana arjen liikkumistaan saamalla siitä vastineeksi ilmaista ajoaikaa. Akunvaihtopisteet on sijoitettu lukuisten yhteistyökumppaneiden tiloihin eri puolille kaupunkeja.

Lähikauppojen, kahviloiden ja muiden kumppaniyritysten yhteyteen sijoitetut latausasemat toimivat täysin automaattisesti, eivätkä ne vaadi yhteistyöyritysten henkilökunnalta valvontaa tai muita toimenpiteitä.

Latausaseman ylläpito on yrityksille täysin ilmaista, sillä Tier vastaa toiminnasta koituvista sähkökustannuksista.

Houkuttelemalla uusia asiakkaita latausasemat auttavat kumppaniyrityksiä kasvattamaan myyntiä ja yritysten tunnettavuutta. Toiminta auttaa asiakkaita myös omien ilmastotavoitteiden saavuttamisessa, sillä liikkumisesta aiheutuva hiilijalanjälki pienenee.

Hesburger-ketjun varatoimitusjohtaja Jari Vuoti kertoo Hesburgerin olevan tyytyväinen Tampereella vuosi sitten aloitettuun Tier-energiaverkoston pilottiin, jonka perusteella he lähtivät laajentamaan yhteistyötä Tierin kanssa useampiin kaupunkeihin.

Tier aloitti toimintansa Suomessa kaksi ja puoli vuotta sitten. Harppaus lähtötilanteesta on ollut suuri: toimintaa on jo lyhyessä ajassa kehitetty huomattavasti ympäristöystävällisempään, turvallisempaan ja innovatiivisempaan suuntaan.

Erityisesti sähköpotkulautojen turvallisuuden ja käyttöiän osalta on otettu suuria edistysaskelia. Uusi latausteknologia mahdollistaa myös sen, että yhä useammat ihmiset voivat hyötyä Tierin tarjoamista pienliikkumispalveluista ympäri Suomen.

Suomen lisäksi uusi latausverkosto otetaan käyttöön vuoden 2021 loppuun mennessä myös muissa Euroopan maissa kansainvälisen verkoston luomiseksi.

https://www.tier.app/fi/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!