K-Latauksen verkosto kasvaa yli sadalla suurteholatauspisteellä

Kesko jatkaa voimakkaita investointeja K-Latauksen latausverkoston kehittämiseksi Suomessa.

K-Latauksen verkostoon rakennetaan kuluvana vuonna uudenlaisia, aiempaa suurempia latausasemia yhteistyössä Kempowerin kanssa. Näiden avausten myötä K-Latauksen verkosto laajenee jopa yli sadalla suurteholatauspisteellä ympäri maata Keskolle tärkeiden kauppapaikkojen yhteydessä ja vilkkaasti liikennöityjen reittien varrella.

Laajentuminen koskee tässä vaiheessa neljää olemassa olevaa latausasemaa, joista kukin kasvaa 18 uudella latauspisteellä nykyisestä. Nämä asemat sijaitsevat Heinolassa, Tampereen alueella, Vantaan Tammistossa sekä Turun Länsikeskuksessa.

Lisäksi Hämeenlinnaan sekä Ylöjärvelle rakennetaan kokonaan uudet asemat. Kaikki kohteet ovat K-Citymarketien yhteydessä.

”Haluamme, että K-Citymarketissa asioidessaan sähköautoilija voi luottaa siihen, että latausta on tarjolla ostosreissun aikana. Kunkin uudenlaisen aseman kokonaisteho on vähintään 1600 kW. Pystymme siis takaamaan nopean latauksen suurillekin asiakasvirroille sekä asiakkaalle varmuuden siitä, että vapaalle latauspisteelle pääsee aiempaa lyhyemmässä ajassa ilman turhia odotteluja”, kiittelee K-Latauksesta vastaava Iiro Määttänen K-Autolta.

K-Latauksen tavoitteena on, että olemassa olevien asemien laajennukset sekä uudet asemat avautuvat asiakkaiden käyttöön kesän ja tulevan syksyn aikana. Näillä näkymin esimerkiksi Heinolan laajennus on käyttövalmiina juhannusviikolla.

Erittäin korkeaa suorituskykyä

Latauslaitteet K-Latauksen laajennuksiin sekä kahdelle kokonaan uudelle asemalle toimittaa lahtelainen DC-pikalatausteknologian tarjoaja Kempower. Laitteet edustavat Kempowerin uutta teknologiaa, joka tarjoaa erittäin korkeaa suorituskykyä ja parantaa näin sähköautoilijan latauskokemusta.

Muita Kempowerin latausteknologian vahvuuksia ovat muun muassa erittäin korkea toimintavarmuus ja dynaaminen tehonjako, joka parantaa latauksen saatavuutta.

Kempowerin latureiden suunnittelua ohjaa sähköautoilijan latauskokemus, jota parantavat esimerkiksi kaapelinhallinta ja helppokäyttöinen latausnäyttö. K-Lataukselle nyt asennettavien latureiden teho on jopa 400 kW. Ne tukevat 800 voltin latausjännitettä kuten koko K-Latauksen muukin verkosto.

K-Latauksen maanlaajuisessa verkostossa Hangosta Kittilään on kaikkiaan noin 300 asemaa ja yli 1600 latauspistettä. Rekisteröityneitä yksityis- ja yritysasiakkaita on noin 175 000. Kaikki K-Latauksen asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa ja kotimaisella tuulivoimalla tuotettua.

K-Latauksen asennus- ja huoltokumppanina jatkaa Plugit.

Lue myös

Akustolla varustettu siirrettävä pikalatausasema otettiin käyttöön Levillä

Nyt tarjolla edullisempaa lataussähköä ilta- ja yöaikaan!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän