K-Auton merkkien myynti ja huolto palvelevat myös digitaalisten etäpalveluiden kautta

K-Auton maahantuontitoiminto ja sen edustamien merkkien jälleenmyyjät ja merkkihuollot ympäri Suomea seuraavat tarkkaan koronavirustilannetta ja viranomaisten sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi ja estämiseksi: tehostettuja puhtaanapitotoimintoja, etätöiden tekemistä, matkustusrajoituksia, tapahtumien ja kokousten siirtoja tai peruuttamisia sekä yleistä fyysisen etäisyyden ylläpitoa noudatetaan kauttaaltaan.

Suomessa kaikki Volkswagen, Audi, Seat, Porsche, Bentley ja MAN Centerit palvelevat toimipisteissään normaalisti.

K-Auto pyrkii kaikin keinoin varmistamaan, että henkilöstö pysyy terveenä ja työkykyisenä, ja että liikkeissä on turvallista asioida myös epidemian aikana.

Liikkeet palvelevat myös etäyhteyksien avulla mahdollisimman monipuolisesti sekä automyynnin että huollon osalta.

K-Autossa on kiinnitetty erityistä huomiota digitaalisten palveluiden toimivuuteen kuten sähköiseen huollon ajanvaraukseen, chat-palveluihin ja verkkosivustoihin. Lisäksi käytössä on mm. määräaikaishuoltoihin liittyvä auton nouto- ja palautuspalvelu ja lisäksi huolehditaan esittelyautojen tehostetusta puhtaudesta.

Tuotannon keskeytykset

Volkswagen-konserni on epidemian leviämisen seurauksena päättänyt keskeyttää ajoneuvojen sekä komponenttien valmistuksen osassa tuotantolaitoksistaan kahdeksi viikoksi sopeuttaakseen sitä kysyntätilanteeseen ja ennen kaikkea pitääkseen huolta työntekijöiden terveydestä.

Volkswagen-konsernin päätös tilapäisestä tuotannonkeskeytyksestä auttaa omalta osaltaan pyrkimyksessä estää viruksen leviämistä.

Katso tästä muita juttuja koronaviruksesta.

Suomessa tuotannon keskeytysten vaikutusta on tässä vaiheessa vielä vaikea arvioida mutta tämän hetken tiedon mukaan odotettavissa ei ole kohtuuttoman pitkiä muutoksia tuotanto- tai toimitusaikoihin.

Tällä hetkellä kaikilla K-Auton edustamilla merkeillä on uusia autoja maassa runsaasti ja niiden toimittamisessa asiakkaille ei ole viivästyksiä.

Toimitusviiveet tulevat vaikuttamaan tilanteeseen noin kolmen neljän viikon viiveellä. Tavaraliikenne, kuten varaosat, ja muu logistiikka toimivat edelleen normaalisti.

Tuotantolaitokset, joita tuotannon keskeytys koskee:

  • Volkswagen-henkilöautojen tehtaat: Wolfsburg, Emden, Dresden, Osnabrück ja Zwickau (Saksa), Bratislava (Slovakia), Pamplona (Espanja) ja Palmela (Portugali) – 19.3.2020 alkaen
  • Volkswagen Hyötyautojen tehtaat: Hannover (Saksa), Poznan ja Wrzesnia (Puola) – 19.3.2020 alkaen
  • Audin tehtaat: Ingolstadt ja Neckarsulm (Saksa), Bryssel (Belgia), San Jose Chiapa (Meksiko) ja Györ (Unkari) sekä Martorell (Espanja) ja Bratislava (Slovakia) – 19.3.2020 alkaen
  • Seatin tehtaat Martorellissa ja Barcelonassa (Espanja) – 16.3.2020 alkaen toistaiseksi
  • Porschen tehtaat: Zuffenhausen ja Leipzig (Saksa) – 21.3.2020 alkaen
  • MANin tehtaat: München (Saksa) ja Wrzesnia (Puola) – 19.3.2020 alkaen
  • Volkswagen-konsernin komponenttitehtaat: Brunswick, Chemnitz, Hannover, Kassel, Salzgitter ja Sitech – 19.3.2020 alkaen

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!