Joensuussa pysäköintiluvan voi nyt ostaa verkkokaupasta


20.2.2018 20.20 Päiv. 21.2.2018

          

Joensuussa pysäköintiluvan voi ostaa verkkokaupan kautta. Aikaisemmin pysäköintiluvan pystyi Joensuussa ostamaan ainoastaan menemällä paikan päälle Carelicumin palvelukeskukseen.

Vuonna 2017 Joensuussa myönnettiin asukkaille pysäköintilupia yhteensä 630 kappaletta. Jatkossa luvan voi ostaa ajasta ja paikasta riippumatta Joensuun Pysäköinti Oy:n verkkokaupasta.

Luvan voi ostaa joko kalenterivuodeksi, kuukaudeksi tai vaikka vain yhdeksi päiväksi. Pidempikestoisen pysäköintiluvan laskun voi uudessa verkkokaupassa maksaa myös osamaksulla.

– Laminoidut laput, kojelaudalla pyörivät lippulaput ja tuulilaseihin liimattavat tarrat ovat nyt historiaa. Pysäköinninvalvoja tarkistaa verkkokaupasta ostetun pysäköintiluvan voimassaolon omalla päätelaitteellaan, kertoo verkkokaupan toimittaneen EasyParkin yhteistyösopimuksia koordinoiva Joel Pallaskorpi.

Joensuu on kesäisten tapahtumien kaupunki. Esimerkiksi Ilosaarirockin aikaan kaupunkiin tulee kymmeniä tuhansia festivaalivieraita.

Ne, jotka saapuvat autolla joutuivat aikaisemmin hoitamaan pysäköintimaksut paperisilla lapuilla. Nyt autoileva kesävieras voi ostaa pysäköintiluvan ennakkoon Joensuun Pysäköinnin verkkokaupasta.

Joensuun Pysäköinti Oy:n verkkokauppa löytyy osoitteesta: https://joensuu.easypark.net/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here