Jari Ketomaan rallisuunnitelmat uusiksi

16.5.2018 22.16

Talvikauden kahdessa Ralli SM-osakilpailussa Hyundai i20 R5-autolla kilpailleen Jari Ketomaan tarkoituksena oli ajaa tulevan viikonlopun Kouvolan SM-rallissa sekä myös muissa kesäkauden osakilpailuissa.

Tämän vuoden alussa tehdyt suunnitelmat muuttuivat, kun Rallybaron-tiimissä tapahtui muutoksia. Tämä vaikutti tiimin toimintaan jo Joensuun SM-rallin osalta.

– Joensuun Itäralli hoidettiin kaikkien hyvällä panoksella ja oltiin siellä viivalla. Joensuun kisan jälkeen Rallybaronin toimesta kuljettajasopimukseni irtisanottiin. Se tapahtui minun suostumuksella ja täydellä ymmärryksellä tiimiä kohtaan, Ketomaa kertoo.

– Kevätkausi on tehty töitä tiiviisti tiimin uudelleen rakentamisessa. Uuden tiimin operatiivinen toiminta on hoidettu eri tahojen kanssa. Kouvolaan mennessä tätä kokonaisuutta ei saatu kasaan, joten emme päässeet ajamaan sinne.

Hyundai Motorsportin hyvällä tuella ja Ketomaan omien yhteistyökumppanien avulla ollaan siis rakentamassa nyt uutta tiimiä sekä tulevaisuuteen tähtäävää projektia.

– Hyundain autossa on todella paljon potentiaalia. Lisäksi Dmack teki suuren panostuksen renkaisiin talvella ja niissäkin kehityttiin kahden kisan perusteella merkittävästi. Kesän kisoja odotetaan jo vesi kielellä, mutta kaluston suhteen täytyy vielä saada positiivisia päätöksiä aikaan.

www.ketomaa.com

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän