Jari Huttunen Puolaan ralliin — tavoitteena kärkipaikka

Kuva: Hyundai Motorsport.

Jari Huttusen tiivis kilpailutahti jatkuu viikonloppuna Puolassa ajettavalla Rzeszowski-rallissa, kerrotaan tiimin tiedotteessa.

Kaakkois-Puolassa sijaitsevan Rzeszowin kaupungin ympäristössä ajettava kaksipäiväinen asfalttiralli on Puolan mestaruussarjan osakilpailu.

Rallissa ajetaan yhdeksän erikoiskoetta ja EK-kilometrejä on yhteensä 133.

Huttunen ja Mikko Lukka ajavat rallissa puolalaisen B2Rallyn Hyundai i20 R5-autolla. Rallissa on mukana 15 R5-luokan autoa.

– Tavoitteena on totta kai olla tulosluettelon kärkipäässä. Nyt alla on jälleen vanhemman mallin i20 R5, ja tähän kisaan ehdimme ajaa testiä vain 40 kilometriä. Auto osui kyllä hyvin käteen, vaikka olosuhteet olivat sateiset. Olen ajanut näissä maisemissa vuonna 2017 Opelin R2-autolla yhden EM-osakilpailun, mutta tiet eivät vaikuttaneet kovin tutuilta.

Huttusen kesän asfalttirallit ovat tiedotteen mukaan sujuneet hyvin, heinäkuussa Tshekin Bohemia-rallista tuli kolmossija ja viime viikonloppuna Italian Alba-rallissa hän oli toinen.
Lupaavien tulosten lisäksi kesän kisoista on hankittu arvokasta kokemusta asfalttiralleista.

Puolan mestaruussarjan osakilpailun jälkeen Huttusen ohjelmassa on 22.-23.8. ajettava Louna-Eesti ralli sekä 4.-6.9. kilpailtava Viron MM-ralli.

Louna-Eesti rallissa hän ajaa Hyundain tehdastiimin R5-autolla ja MM-rallissa jälleen B2Rallyn autolla.

Rzeszowski-ralli käynnistyy perjantaina iltapäivällä, ja ensimmäisenä kilpailupäivänä rallissa ajetaan viisi erikoiskoetta.

Lauantain ohjelmassa on neljä erikoiskoetta ja maalissa kilpailijat ovat kello 16:15.

www.jarihuttunenracing.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here