Hyundai Kona electricin myynti alkaa – halvin versio maksaa yli 40 000 €

 

2.10.2018 13.30

Täyssähköinen Hyundai Kona electric on saanut ensimmäiset hintansa. Ensimmäisenä maahantuontiohjelmassa on isompi akkupaketti 64 kWh (204 hv).

Hyundai Kona electricin varustetasot Suomessa ovat Comfort ja Style.

Comfort-varusteluun kuuluvat muun muassa älyavain, 7 tuuman värikosketusnäyttö, 7 tuuman digitaalinen mittaristo, pysäköintitutka taakse, älykäs vakionopeudensäädin ja akun lämmitin.

Style-varustelulla matkustusmukavuutta voi korottaa vielä muun muassa 8 tuuman värikosketusnäytöllä, Krell-äänentoistojärjestelmällä, led-kauko- ja lähivaloilla ja kaukovaloautomatiikalla, sähkösäätöisillä lämmitettävillä ja viilennettävillä etuistuimilla, tuulilasinäytöllä ja erittäin kattavilla turvallisuusvarusteilla.

Kona electricin voi sovittaa omaan tyyliin 7 vaihtoehtoisen ulkovärin ja 3 kontrastivärikaton, Phantom Black -mustan, Dark Knight -harmaan sekä Chalk White -valkoisen, värivalikoimasta.

Tehokkaammalla 64 kWh:n akkuversiolla Hyundai Kona electric toimintamatkan yhdellä latauksella on 482 km (WLTP-mittaustavan mukaan).

7,2 kW:n latausasemalla akku latautuu alle kymmenessä tunnissa, 50 kWh:n latausasemalla se voidaan ladata 80 %:iin 75 minuutissa ja 100 kWh:n latausasemalla lataamiseen kuluu 54 minuuttia.

Hyundai Kona electricin pienempitehoinen, 39,2 kWh:n, akkuvaihtoehto saapuu Suomen markkinoille vuoden 2019 jälkimmäisellä vuosipuoliskolla.

Hyundai myöntää Suomessa koko uudelle mallistolleen seitsemän vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta. Lisäksi korkeajänniteakustolle myönnetään kahdeksan vuoden/200 000 kilometrin takuu.

Kona electricin ohjevähittäishinta alkaa 42 990 eurosta. Myynti alkaa 8.10.2018.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän