Henkirikoksen tutkinta: Poliisi pyytää havaintoja tästä valkoisesta Audista

Helsingin poliisi pyytää kansalaisilta jälleen vihjeitä epäillyn Mika Moringin ja uhrin Katja Miinalaisen liikkeistä. Silminnäkijähavaintoja toivotaan edelleen myös Moringin valkoisesta Audista.

Poliisi on saanut esitutkinnassa yksilöityä alueita, joilla epäilty ja uhri ovat liikkuneet. Epäillyn henkirikoksen tekoajaksi on tarkentunut 14.–25. elokuuta 2022.

Ensinnäkin poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja Tammelasta 14.–21. elokuuta. Epäilty ja uhri ovat liikkuneet ainakin Teuro–Kuuslammi-alueella.

Tammelasta reitti on kulkenut Pihtiputaalle. Sieltä poliisi pyytää vihjeitä 21.–23. elokuuta.

Kiinnostaako autot ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

Tämän jälkeen matka on suuntautunut Rovaniemelle, jossa on vietetty 24.–25. elokuuta. Havaintoja toivotaan erityisesti Rovaniemen pohjoispuolelta Kittiläntien lähettyviltä.

Poliisi kaipaa vihjeitä myös Muoniosta 25.–26. elokuuta. Aikaa on vietetty muun muassa Äkäslompolontien ja Aakenuksentien seudulla. Matka on päättynyt Helsinkiin, jonne epäilty on ajanut 26. elokuuta.

Mika Moring ja Katja Miinalainen. Kuva: Poliisi.

Epäilty ja uhri ovat majoittuneet syrjäisillä alueilla, kuten metsäautoteillä. He ovat käyneet myös huoltoasemilla ja ruokakaupoissa.

Kaikki vihjeet pyydetään osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai numeroon 029 547 6147 kello 8–16 maanantaista sunnuntaihin.

Poliisi kaipaa tietoja Perhossa vuonna 2004 palaneesta henkilöautosta — liittyy henkilön katoamiseen

Nokian henkirikos: Poliisi julkaisi monta kuvaa ohi ajaneista autoista — tunnistatko omasi?

Poliisi kaipaa havaintoja Seinäjoelta tummasta Mersun C-farmarista — liittyy mahdolliseen henkirikokseen

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän