Helsingissä edistetään toukokuun lopussa sähköautoilua sirkusspektaakkelin avulla!

8.5.2018   14.49

Kanneltalon edustalla nähdään 28.–30.toukokuuta 2018 huumorintäyteinen ja vaikuttava yhden miehen sirkusspektaakkeli sekä kovia kokenut hippibussi.

Motör Circus edistää sähköautoilua sirkustaiteen ja fyysisen teatterin keinoin. 

Kiertävä sirkusesitys yhdistää akrobatiaa, fyysistä komiikkaa, esinemanipulaatiota ja livemusiikkia tiedottaen ympäristöystävällisestä ja taloudellisesta autoilusta humoristisesti ja hyvässä hengessä.

Kiertue alkaa Suomesta ja jatkuu halki Euroopan vuosina 2018–2019.

Sirkustaiteilija Eikka Alatalon luoma Motör Circus lähti liikkeelle halusta ympätä kaikki tekijän kiinnostuksen kohteet samaan läjään.

Akrobaatti pakkasi Volkswagen-hippibussiin työkaluja joka lähtöön: sähköbasson, efektilaitteita, kaiuttimia, tasapainoilutikapuut, musiikkimaton ja rock-asenteen.

Alkukankeudet voitettuaan Alatalo aikoo muuntaa 70-luvun legendaarisen pakettiauton täysin sähköllä kulkevaksi. Hankkeen tavoitteena on sirkustaiteen välityksellä vaikuttaa muidenkin autojen ympäristöystävällisyyteen.

Motör Circuksen ekologinen sirkuskiertue alkaa Kannelmäen Sitratorin esityksillä, joiden jälkeen Pallokeula-pakettiauto palaa sinne mistä se on tullutkin, Saksan Wolfsburgiin.

Autostadt-teemapuistossa Volkswagenin tehtaiden yhteydessä järjestetään festivaali, jonne Motör Circus on kutsuttu.

Tee-se-itse -mekaanikkonakin kunnostautunut sirkustaiteilija Eikka Alatalo on kerryttänyt esiintymiskokemusta vuosien varrella niin teatterilavoilla, festivaaleilla kuin kadulla esiintymällä.

Motör Circus 

ma 28.5., ti 29.5. ja ke 30.5. klo 18 

Sitratori, Kannelmäki, Klaneettitie 5, Helsinki

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here