Helsingin keskustaan houkutellaan lisää autoilijoita ”ilmaisella” pysäköinnillä

Kauppakeskukset Forum ja Kamppi Helsinki sekä EuroPark tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden pysäköidä ydinkeskustassa maksutta kaksi tuntia, kun kauppakeskuksista tehtyjen ostosten arvo on yli 50 euroa.

Poikkeuksellinen koronavuosi on verottanut Helsingin keskustan kävijämääriä. Kuukauden mittaisen Eläköön city -yhteiskampanjan toivotaan innostavan kaupunkilaisia keskustaan ostoksille omalla autollaan.

Kaksi ydinkeskustan kauppakeskusta tarjoavat yhdessä erinomaiset mahdollisuudet viihtyä ja asioida keskustassa säältä suojassa; noin 300 liikettä ja palvelua sekä yli 70 ravintolaa ja kahvilaa Helsingin sielukkaassa kantakaupungissa.

Yhteisestä halusta elävöittää Helsingin keskustaa syntyi ainutlaatuinen yhteiskampanja. Forum ja Kamppi Helsinki mahdollistavat yhdessä EuroParkin kanssa kahden tunnin pysäköintiedun yli 50 €:n ostoksista kampanja-aikana 21.10.–22.11.2020. Lisätietoja edun hyödyntämisestä löytyy kampanjasivulta elakooncity.fi.

Lähes 1500 parkkipaikkaa ydinkeskustassa

Poikkeuksellinen aika on koetellut paitsi kauppakeskusten vuokralaisia myös koko Helsingin keskustan vetovoimaisuutta, kun suuri osa keskustassa työssäkäyvistä kaupunkilaisista on siirtynyt etätöihin.

– Helsingin ydinkeskustan toimijat ovat kärsineet eniten koronan aiheuttamista liiketoiminnan haitoista. Tällä kampanjalla haluamme tukea vuokralaisiamme ja rohkeasti kutsua asiakkaat omilla autoillaan ydinkeskustaan ostoksille kilpailukykyiseen hintaan, sanoo Kamppi Helsingin kauppakeskusjohtaja Tiina Fågel.

Parkkipaikoista ei ole puutetta. EuroParkin operoimissa P-CityForumissa ja P-Kampissa on yhteensä lähes 1500 parkkipaikkaa Forumin ja Kampin alla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

2 KOMMENTIT

  1. Se on jo vähän myöhäistä. Juna meni jo. Moni on jo tottunut käymään muualla ostoksilla. Samat tavarat saa muualtakin, ilman kahden tunnin rajoitusta, jopa ilmaisella latauspaikalla.

  2. Vihervasemmiston autovihamielisyys alkaa näkyä yhä voimakkaampana. Saman pelin jatkuessa joudutaan kyseiset kauppakeskukset ennen pitkää ajamaan alas asiakaspulasta johtuen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here