Hedin Automotive ostaa porilaisen Ford-jälleenmyyjän

Hedin Automotive Oy jatkaa kasvustrategiaansa Suomessa hankkimalla porilaisen Ford-jälleenmyyjän, Auto Oy Vesa-Matin. Yrityskaupan myötä Hedin Automotiven Ford-liiketoiminta laajenee myös Satakuntaan.

Hedin Automotive Oy ostaa Auto Oy Vesa-Matin koko osakekannan. Auto Oy Vesa-Matti on Porissa ja Satakunnan alueella vaikuttava Ford-jälleenmyyjä. Kaupan myötä Hedin Automotiven omistukseen siirtyy myös Kiinteistö Oy Puinnintie 18–20, jossa yritys toimii.

Auto Oy Vesa-Matin liiketoimintaan kuuluu Ford-merkkisten henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynti, vaihtoautot ja valtuutettu huolto. Yrityksen liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja se myy vuosittain noin 800 uutta ja käytettyä autoa. Yrityksen palveluksessa on 22 henkilöä ja he siirtyvät Hedin Automotivelle vanhoina työntekijöinä.

Hedin Automotivella on Ford Storet Helsingissä ja Raisiossa sekä Ford-myyntipisteet Espoossa, Porvoossa ja Varkaudessa. Kaupan vahvistamisen jälkeen Hedin Automotiven Ford-edustus laajenee myös Poriin, minkä jälkeen sillä on noin 30 prosentin osuus Fordin valtakunnallisesta myynnistä.

Tavoitteena on saada kauppa päätökseen kuluvan vuoden kolmannen vuosineljänneksen aikana.

Hedin Automotive kasvaa merkittävästi yrityskaupan avulla

Rajoitetun erän MG-merkkisiä täyssähköautoja myyntiin Suomeen — edullisin versio maksaa 27 900 €

Uutuus Suomessa: Autokauppa myöntää vuoden täystakuun lähes kaikille vaihtoautoilleen

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän