Goodyearilta erikoinen, itse uudistuva konseptirengas

Goodyear reCharge on mullistava, itse uudistuva konseptirengas, joka voi sopeutua ja muuttua yksilöllisten liikkumistarpeiden mukaan.

ReCharge-konseptirenkaassa on useita innovatiivisia ominaisuuksia, joiden perustana on kolme pilaria:

Yksilöity

ReCharge-konseptin ytimenä on toistuvasti ladattava ja biohajoava pintaseos, joka voidaan ladata uudelleen yksittäisillä kapseleilla. Tämä tekee renkaiden vaihtamisesta huomattavasti helpompaa.

Näiden kapseleiden sisällä on erikoisnesteseosta, jonka ansiosta pinta voi uusiutua ja rengas voi ajan mittaan sopeutua ilmasto-olosuhteisiin, tieolosuhteisiin tai yksinkertaisesti kuljettajan ajotapaan.

Tekoälyn avulla voitaisiin luoda kuljettajaprofiili, jonka pohjalta nesteseos räätälöitäisiin yksilökohtaiseksi seokseksi.

Kestävä

Itse seos valmistettaisiin biologisesta materiaalista ja sitä vahvistettaisiin kuiduilla, joiden mallina olisi yksi maailman vahvimmista luonnonmateriaaleista – hämähäkin seittilanka. Se tekisi seoksesta sekä äärimmäisen kestävää että sataprosenttisesti biohajoavaa.

Helppous

Tämä konseptirengas tekisi renkaiden vaihdosta huomattavasti helpompaa toistuvasti ladattavien kapselien ansiosta.

Katso tästä muita Goodyear-juttuja.

Lisäksi pintaa tukisi kevyt, ilmaton, korkea ja kapea runko. Tämä on kapea, luja, vähän huoltoa vaativa rakenne, jonka ansiosta vältettäisiin rengaspaineisiin liittyvät huollot ja renkaan puhkeamiseen liittyvät käyttökatkot.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!