Espoon KTK palkittiin laadukkaana talvihoidon urakoitsijana

Talvihoidon urakoitsija -tunnustuspalkinto myönnettiin nyt neljättä kertaa Talvitiepäivillä, jotka järjestettiin tällä kertaa Tampereella 12.-13.2.2020. Palkinnon sai Espoon KTK.

Tunnustuspalkinto on kiertopalkinto. Se myönnetään Talvitiepäivät-tapahtuman yhteydessä yritykselle tai toiminimelle, joka pitkäaikaisella toiminnallaan tai muulla erityisellä tavalla osoittautunut teiden ja katujen talvihoidon osaavaksi urakoitsijaksi.

Espoon KTK:n tekemisen yksi peruslähtökohta on, että asioista puhutaan oikeilla termeillä ja suoraan, organisaatio pyritään pitämään mahdollisimman matalana eikä asioista tehdä liian monimutkaisia.

Tiedon joustavaa kulkua pidetään erittäin tärkeänä. Tämä vuoksi toimija näkyy tilaajalle kehittämismyönteisenä yhteistyökumppanina, jonka kanssa toiminta on mutkatonta.

Espoon KTK:ssa kuljettajille painotetaan työn tärkeyttä, koska huono työn jälki on heti todettavissa. KTK toimintamallina mahdollistaa pienempien paikallisten yrittäjien osallistumisen laajempiin työkokonaisuuksiin, joihin heillä ei yksistään riittäisi rahkeet.

Näin ollen toiminta kannustaa yrittäjyyteen tarjoten ison yrityksen edut yhtenäisten toimintamallien ja kehittämisen osalta.

Katso tästä muita juttuja Suomen Tieyhdistyksestä.

Yritys on aktiivisesti kehittänyt tilaajan kanssa mm. kunnossapitodatan julkaisua reaaliaikaisesti kuntalaisille sekä työn ohjauksen läpinäkyvyyttä digitaalisilla ratkaisuilla.

Arctic Machine Oy:n lahjoittaman palkinnon yrityksen puolesta vastaanotti toimitusjohtaja Matti Pitkänen ja hallituksen puheenjohtaja Hannu Kylmäoja.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here