Ensimmäinen Nesteen uusiutuvaa dieseliä myyvä asema on avattu Kaliforniassa

Kuva: Neste.

Neste on avannut ensimmäisen Neste-brändätyn miehittämättömän aseman Kalifornian San Leandrossa, ja kolme muuta avataan vielä tämän kevään kuluessa yhteistyössä jakelijoiden kanssa, todetaan Nesteen tiedotteessa.

Asemat palvelevat lähinnä ammattiliikennettä ja raskaita ajoneuvoja.

– Lanseerasimme Neste MY uusiutuvan dieselin Kaliforniassa vuonna 2017 ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta kuljettajilta sekä liikennöitsijöiltä, kertoo Jeremy Baines, Neste US Inc:n myyntijohtaja.

– Nekin, jotka eivät ole tuotetta vielä kokeilleet, ovat kyselleet sen saatavuudesta.

Neste MY uusiutuva diesel on valmistettu 100 % uusiutuvista ja vastuullisista raaka-aineista, ja se vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 prosenttia tavalliseen dieseliin verrattuna.

Vuonna 2018 San Leandron asemalla asioi noin 16 000 ajoneuvoa, ja kun niihin tankataan tavallisen dieselin sijaan Neste MY uusiutuvaa dieseliä, kasvihuonekaasupäästöt vähenevät arviolta 20 000 tonnia vuodessa.

Kalifornian poliittisten päättäjien ajamat kasvihuonekaasupäästöjen rajoitukset näyttävät esimerkkiä maailmalle. Neste MY uusiutuva diesel täyttää ja jopa ylittää Kalifornian tiukat päästöstandardit ja vastaa asiakkaiden vastuullisuus- ja suorituskykyvaatimuksiin.

Neste MY korvaa suoraan fossiilisen dieselin ja sopii kaikille dieselmoottoreille sellaisenaan, todetaan tiedotteessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here