Edullinen rahoitusvaihtoehto nuorille karting-harrastajille

Autourheilun lajiliitto AKK on solminut yhteistyösopimuksen rahoitusyhtiö Santanderin kanssa.

Yhteistyö toteutetaan osana molempien yritysten nuorisotyötä, tarjoten sekä nykyisille että aloitteleville karting-harrastajille mahdollisuuden hankkia karting-auto pitkällä maksuajalla, ilman korkoja ja kuluja.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Flying Finn on lajiliiton kuljettajapolku, joka kokoaa autourheilun kaiken nuorisotyön saman konseptin alle.

AKK:n ja Santanderin yhteistyön keskeinen sisältö on nuorten harrastusmahdollisuuksien tukemisessa, jota varten on luotu karting-paketti, joka kantaa nimeä Flying Finn Santander -rahoitus.

Paketin ostajat saavat kolmen vuoden maksuajan ilman mitään rahoituskustannuksia. Paketti tarjoaa merkittävän avustuksen harrastuksen aloittamiseen kenelle tahansa lajista kiinnostuneelle.

Paketti on valittavissa 5-8-vuotiaille tai 8-14-vuotiaille ja siihen kuuluu kattava, myös kilpailuihin sopiva, varustekokonaisuus.

Yhteistyökumppanina karting-varusteissa toimii Racing Service Jaatinen, sisältäen kumppanuusnäkyvyyksin varustetun ajovalmiin karting-auton (CRG Hero 950/Raket95), rengas- ja ajovarustesetin sekä kypärän.

Jokaisen paketin ostaneen ajopuvun rintaa tulee koristamaan lisäksi suomalaisen autourheilun kuljettajapolkua edustava Flying Finn -logo.

Osana pakettia ostajat pääsevät mukaan myös Flying Finn Santander -clubiin, jonka alaisuudessa järjestetään yhteisöllistä toimintaa koko perheelle.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän