Dethleffsiltä uusi keskihintainen matkailuautomalli

6.8.2018 15.50

Dethleffsin matkailuautojen mallivuoden uutuus on täysin uusi mallisto, Pulse. 

Uusi Dethleffs Pulse sijoittuu mallistokartalla keskihintaluokkaan eli Trendin ja Espritin väliin.

Pulse on tarkoitettu alle 3500 kilon painoluokkaan neljälle matkustajalle ja sen saa myös Alden nestekeskuslämmityksellä ja nestekiertoisella lattialämmityksellä varustettuna.

Puoli-integroidussa on mahdollistettu nostovuoteen sijoittaminen siten, että sen ollessa yläasennossa, alle jää riittävän hyvä kulkutila.

Molempien malliversioiden sisäkorkeus on 205 senttiä. Sisällä myös lattia on täysin tasainen.
 
Lyhyemmissä pohjaratkaisuissa nostovuode on 70-100 senttiä leveä eli hyvin yhdelle hengelle sopiva. Pidemmissä pohjaratkaisuissa vuode on tarkoitettu kahdelle.

Saarekevuodeversioissa on pystytty hyödyntämään korin leveys (233 cm) siten, että vuode on aina 160 senttiä leveä.

Teknisesti uutta ovat uudentyyppiset yläkaappien luukut. Ne aukeavat ylös kahdessa osassa ja vievät näin vähemmän tilaa.
 
Pulsesta rakennetaan neljää puoli-integroitua pohjaratkaisua, joiden pituusluokka on 6,99-7,41 metriä. Vaihtoehtoina on kaksi erillisvuodepohjaa ja kaksi saarekevuodepohjaa.

Integroitu Pulse tarjoaa puolestaan kuusi pohjaratkaisua pituuksiin 6,99 ja 7,4 metriä. Saarekevuodemalleja on kolme, samoin kuin erillisvuodemalleja. 

Kaikissa yhtä lukuun ottamatta kylpyhuone on jaettu erilliseen suihkuun ja wc-tilaan, jolloin ajoneuvon takaosa voidaan tarvittaessa wc:n oven avulla sulkua omaksi kokonaisuudekseen.

Pulsen saarekevuodemalleissa vuoteen korkeus on aina mahdollista säätää omaa mukavuustottumusta vastaavaksi. Erillisvuodemalleihin saa puolestaan lisävarusteena korkeammalle sijoitetut vuoteet.

Sporttisempaa ilmettä Pulseen saa Grand Turismo-paketin avulla. GT:n värisävyjä ovat valkoinen, hopea ja musta.

Pakettiin kuuluu ulkoisina varusteina hienot alumiinivanteet, kylkeä mukailevat raami-ikkunat sekä sporttinen tarroitus. Sisäpuolen varusteina ovat muun muassa nahkaratti.

Puoli-integroidun Pulsen hinta alkaa 69 800 eurosta ja integroidun 79 930 eurosta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän