Cupralla ja Seatilla jatkossa vain yksi valtakunnallinen jälleenmyyjä

Euroopan ja Suomen markkinoilla nopeimmin markkinaosuuttaan kasvattaviin autobrändeihin lukeutuva Cupra vahvistaa asemiaan Suomessa.

Jatkossa Cupra- ja Seat-brändejä maahantuo ja myy Suomessa vain K-Auto. Huoltoverkosto on valtakunnallinen – eteläisin Cupra-huolto sijaitsee Tammisaaressa ja pohjoisin Rovaniemellä.

– Tulevaisuudessa parhaiten menestyvät autobrändit, joilla on elämyksellinen myymäläverkosto kasvukeskuksissa ja ensiluokkaista asiakaskokemusta tarjoava myynti verkkokaupassa, kiteyttää K-Autolla CUPRA-liiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Jukka Kiuru.

– Uudessa myyntimallissa meillä on suora yhteys sekä suomalaiseen autonostajaan että Cupra-brändin pääpaikalle Espanjaan. Vetovoimainen mallisto, erinomainen asiakaskokemus, huippuammattilaiset tiimissä sekä monikanavainen ja keskitetty myyntimalli ovat kasvumme kulmakiviä Suomessa, Kiuru jatkaa.

Lue myös: Cupra-mallistoon merkittävä hinnanpudotus

Cupra-myymälän K-Auto avasi Cupra Corner -konseptilla Ouluun 9. marraskuuta 2023. Oulun jälkeen vuorossa on Jyväskylän Cupra Corner, jonka valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa.

Oulun ja Jyväskylän avaukset ovat Garage-myymälöitä pienempiä ns. Cupra Cornereita. Kokonaan uuden Garage-konseptin mukaisia myymäläavauksia Suomeen on valmisteilla 5-7 kappaletta. Ensimmäinen Cupra Garage -myymälä avattiin elokuussa 2023 Vantaalle.

Lue myös: Tältä näyttää Suomen ensimmäinen Cupra Garage -myymälä

– Monikanavainen myyntimalli on ratkaisevassa roolissa. Jo nyt Cupran voi ostaa digimyyjän avustamana kotisohvalta ja ensi vuonna avaamme verkkokaupan. Kasvu edellyttää yhtäaikaisia panostuksia sekä verkkokauppaan että uusiin myymälöihin, Kiuru kuvailee.

Uudistettu myyntimalli ja Cupran kasvuvauhti näkyvät asiakkaille uusien myymälöiden rinnalla myös kilpailukykyisinä hintoina. Nopeasti suosiotaan Euroopassa ja Suomessa kasvattaneen täyssähköisen viiden vuoden takuun sisältävän Cupra Bornin hinnat alkavat Suomessa 38 390 eurosta ja ladattavan Cupra Formentor e-Hybridin hinnat 39 390 eurosta.

– Seuraavia lanseerauksiamme Cupra-mallistossa ovat Tavascan, Terramar ja Raval, joista Tavascan kävikin jo Suomessa vierailulla, Kiuru toteaa Cupra-malliston tulevaisuuden näkymistä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän