Cupra Born uudistui ja hinta laski

Täyssähköinen Cupra Born on ollut merkin myydyin malli Suomessa lanseerauksestaan lähtien. Nyt mallistovalikoima uudistuu ja jatkossa kaikki Suomessa myytävät Cupra Bornit ovat tehokkaita 170 kW e-Boost -malleja joko 58 kWh tai 77 kWh akulla.

Suomessa Cupra Born -mallien hinnat muuttuvat mallistouudistuksen myötä 23.3.2023 alkaen. Cupra Bornin hinnat alkavat jatkossa 43 990 eurosta – hinnan alennus on jopa 5 000 euroa.

Valmiiksi kattavaa vakiovarustelua voi täydentää Impulse-varustelulla, joka sisältää mm. Cupra Bucket seat -erikoisurheiluistuimet ja AR-HUD-tuulilasinäytön.

– Olemme tehneet Cupra Born -mallistoon uudistuksen ja onnistuneet neuvottelemaan Suomen markkinalle merkittävästi lisätuotantoa. Kaikkein nopeimmille asiakkaille meillä on pieni erä uuden malliston autoja valmiina. Ne voidaan luovuttaa ajoon jopa viikossa. Jatkossa Cupra Bornin toimitusajat ovat noin 3-4 kuukautta tilauksesta, kertoo K-Auton Cuprasta vastaava liiketoimintajohtaja Jukka Kiuru.

– Olemme myös pystyneet hinnoittelemaan auton hyvin kilpailukykyisesti ja uskon, että Cupra Born viiden vuoden takuulla on erittäin kiinnostava täyssähköinen vaihtoehto yhä useammalle auton ostajalle Suomessa, Kiuru jatkaa.

Kuva: Cupra.

Cupra Born e-Boost -version sähkömoottori tuottaa tehoa 170 kW (231 hv) ja maksimivääntö on 310 Nm. Toimintamatka voi olla 544 kilometriä (WLTP).

Cupra Born e-Boost 77 kWh:n akku kiihdyttää auton 0–100 km/h 7 sekunnissa ja 58 kWh:n akulla kiihtyvyys puolestaan 0–100 km/h kestää 6,6 sekuntia.

Cupra Born -malliversioiden takuu on 5 vuotta tai 100 000 km (riippuen kumpi täyttyy ensin). Akkutakuu on 8 vuotta tai 160 000 km.

Latausaika, toimintamatka ja käytettävyys ovat tekijöitä, joita asiakkaat arvostavat.

Esimerkiksi 100 kilometriä toimintamatkaa voidaan ladata 135 kW:n latauspisteestä vain 7 minuutissa, mikä tekee tyypillisistä ajomatkoista yhtä vaivattomia ja mukavia kuin polttomoottoriautolla ajettaessa.

Mikäli akussa olisi virtaa jäljellä vain 5 %, akku voidaan ladata 80 %:n varaukseen 36 minuutissa.

Cupra Born e-Boost hinnasto ja lisävarustehinnasto: https://bit.ly/CupraBornHinnastojaLisavarustehinnasto

Vuonna 2024 tuleva Cupra Terramar paljastettu Unkarin tehtaan työntekijöille

Cupran toimitusmäärä kaksinkertaistui

Cupra tuo kolme uutta sähköistettyä mallia vuoteen 2025 mennessä

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän