BYD aloittaa sähköautojensa myynnin ja huollon viidellä uudella paikkakunnalla

BYD-maahantuoja RSA Suomi on vahvistanut, että Autolle.com, Autolähde Oy ja Käyttöauto Oy ovat merkin uusia jälleenmyyjiä.

Autolle.com aloittaa BYD:n myynnin ja huollon Kuopiossa, Autolähde Tampereella ja Käyttöauto Porissa, Seinäjoella, Tampereella sekä Vaasassa

– Perheyrityksemme Käyttöauto aloittaa BYD:n jälleenmyyjänä Tampereen, Porin, Seinäjoen ja Vaasan alueella loppusyksyn aikana. BYD:llä tulee olemaan merkittävä rooli Suomen ja koko Euroopan autokaupan kentällä, ja siksi haluamme olla mukana yhteistyössä. Erityisesti BYD:n lupaava mallikehitys ja vahva tausta esimerkiksi akkuteollisuudessa olivat syitä liittyä tähän positiiviseen jälleenmyyjien joukkoon, Käyttöauton toimitusjohtaja Jyrki Viitala sanoo.

– Olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä BYD:n kanssa. Uskomme merkin suureen potentiaalin Suomessa yritys- ja yksityisasiakkaillemme, varsinkin BYD:n ollessa jo nyt maailman suurin sähköisten ajoneuvojen valmistaja. Pystymme varmasti tuomaan merkin ympärille Suomeen samanlaista menoa ja meininkiä kuin esimerkiksi Ruotsissa on tehty, Autolle.com:in toimitusjohtaja Jari Nukari sanoo.

– Hienoa saada BYD:n sähköiset henkilöautot myyntiin, ja olemme otettuja siitä, että saamme olla mukana BYD:n Suomen valloituksessa. Autolähde on toiminut BYD:n sähköisten pakettiautojen jälleenmyyjänä jo vuoden verran, eli voisi sanoa meidän olevan Suomen pitkäaikaisin jälleenmyyjä. Näimme jo yhteistyötä aloittaessamme, että BYD tulee olemaan iso ja merkittävä osa sähköautomarkkinoita, Autolähde Oy:n toimitusjohtaja Henri Mäkelä sanoo.

BYD-toimipisteet löytyvät nyt Espoosta, Vantaalta, Raisiosta, Jyväskylästä, Mikkelistä, Savonlinnasta, Kuopiosta, Porista, Seinäjoelta, Tampereelta ja Vaasasta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän