Autoliitto ja Motonet yhteistyöhön — uusia jäsenetuja Autoliiton jäsenille

Autovaraosiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut tavaratalo Motonet sekä vuonna 1919 perustettu yksityisautoilijoiden palvelu-, harrastus- ja edunvalvontajärjestö Autoliitto ovat sopineet mittavasta yhteistyöstä parantaakseen suomalaisille autoilijoille tarjottavia palveluita.

Kesän 2021 aikana Motonet-korjaamoista tulee Autoliiton kumppaneita, joista Autoliiton jäsenet saavat etuhintaisia palveluita. Pääosin yrittäjävetoisesti toimivia monimerkkikorjaamoita on eri puolilla Suomea yli 30.

Tuoreen yhteistyön myötä Autoliiton jäsenetuihin kuuluvat Motonetin Motomaatti -testaus- ja palveluasemilla tehtävät autojen kausitarkastukset, kuten näin kesällä nesteiden määrän tarkistus ja lisäys.

Toinen esimerkki laajenevista jäseneduista on mahdollisuus vuokrata Motonetin kanta-asiakkaille tarkoitettuja Motokärry-peräkärryjä. Autoliiton jäsenille on luvassa muitakin Motonetin palveluita jäsenetuhintaan.

Yhteistyötä tehdään myös muun muassa varaosa- ja akkukaupassa, ja Autoliiton julkaisuja tulee myyntiin Motonet-tavarataloihin ja verkkokauppaan.

– Autoliiton ydintehtävä on valvoa tienkäyttäjien etua ja mitä enemmän meillä on jäseniä, sitä paremmin saamme äänemme edunvalvonnassa kuuluviin. Laadukkailla palveluilla ja hyvillä jäseneduilla on keskeinen rooli jäsenmäärän kasvattamisessa. Uskomme, että Autoliiton jäsenpalvelut, kuten Plus-jäsenyyden matkanjatkamispalvelut, kiinnostavat myös Motonetin kanta-asiakkaita, Autoliiton toimitusjohtaja Pasi Nieminen toteaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän