Autoliiton uusin palvelukeskus avaa ovensa Lahdessa

Autoliiton AL-autopalvelukeskusten verkosto laajenee jälleen uudella toimipaikalla, kun AL-autopalvelukeskus Lahti aloittaa virallisesti toimintansa.

Lahden avajaisten myötä Autoliiton palvelut löytyvät jo 18 toimipisteestä eri puolilta Suomea.

Autoliiton strategiaan on kuulunut 2010-luvun alusta lähtien palvelujen tuominen fyysisesti yhä useampien ihmisten ulottuville eri puolilla Suomea sekä Autoliiton paikallisen näkyvyyden lisääminen palvelukeskusten avulla.

Autoliiton ensimmäiset AL-autopalvelukeskukset perustettiin yhteistyössä hinauskumppaneiden kanssa, mutta nykyisin Autoliitto kehittää moniyrittäjäpohjaisia palvelukeskuksia. Sellainen on myös Lahden AL-autopalvelukeskus.

Yrityksinä AL-autopalvelukeskus Lahdessa ovat katsastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava OK Omakatsastus, Hinuri 24:n hinaus- ja akkupalvelu, vetolaitteita ja peruutustutkia asentava Koukkupaja sekä autoja huoltava ja korjaava Salpausselän AD-autohuolto.

Lisäksi palvelukeskuksesta löytyvät Autoliiton tuotteita myyvä AL-shop sekä lounasravintola Maestro, josta Autoliiton jäsenet saavat lounasta jäsenetuhintaan. AL-autopalvelukeskus Lahti sijaitsee parin kilometrin päässä kaupungin keskustasta valtatie 12:n tuntumassa osoitteessa Saksalankatu 28.

AL-autopalvelukeskus Lahden virallisia avajaisia vietetään ensi lauantaina 17.8.2019 klo 10-17 osoitteessa Saksalankatu 28. Avajaispäivänä tarjolla syötävää ja juotavaa. Lapset viihtyvät paikan päälle pystytetyssä pomppulinnassa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here