Autoliikkeitä kilpailuttavan palvelun mukaan autoliikkeet kamppailevat nyt käytetyistä autoista

Käytettyjen autojen kauppa käy kuumana ja autoliikkeet tarvitsevat kipeästi varaston täytettä. Tämä on hyvä uutinen autoaan myyvälle kuluttajalle, todetaan AutoVex-palvelun tiedotteessa.

Kysyntäpiikki markkinoilla on huomattu myös autoliikkeitä kilpailuttavassa AutoVex-palvelussa.

– Autojen kysyntä on meillä nyt ennennäkemättömän suurta ja tarjouksia tehdään ennätysmäärä tässä kuussa. Kilpailua autoista vauhdittaa muun muassa niiden merkkiliikkeiden aktivoituminen, jotka saavat normaalisti suuren osan käytetyistä autoistaan vaihdossa myymiinsä uusiin autoihin. Nyt kun uusien autojen kauppa sakkaa eikä vaihtoautoja tule entiseen tahtiin, niitä täytyy lähteä ostamaan suoraan kuluttajilta, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Sebastian Frick.

Autoaan myyvä kuluttaja hyötyy markkinatilanteesta

Hyvistä vaihtoautoista kamppaillaan nyt tosissaan koska niitä on rajallisesti saatavilla. Kysynnän ja tarjonnan laki pätee, kun kysyntä autoista on suurempi kuin tarjonta, hinnat nousevat ja kuluttaja hyötyy.

AutoVex-palvelun avulla kuluttajat voivat kilpailuttaa autoliikkeet yhdeltä istumalta, vertailla tarjouksia ja valita niistä itselleen parhaan.

Katso tästä muita juttuja AutoVexistä.

Autoliikkeet tekevät tarjouksia avoimessa huutokaupassa jonka ansiosta hintakilpailu on läpinäkyvää ja markkinahintaan päästään suurella todennäköisyydellä.

Palvelun kautta autoliikkeet ostavat enimmäkseen alle 8 vuotiaita ja alle 150 000 km ajettuja autoja, mutta tarjouksia tehdään myös tätä vanhemmista ja enemmän ajetuista autoista normaalia enemmän.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here