Ylivieskassa palkittiin moponuoren vanhempi

Ylivieskan kaupunki, Oulun poliisilaitos ja Liikenneturva toteuttivat kesän aikana kampanjan, jossa etsittiin ja löydettiin sellainen moponuoren vanhempi, joka on esimerkillisellä tavalla kantanut vastuunsa mopoturvallisuuden parantamiseksi ja mopoilusta aiheutuvien häiriöiden vähentämiseksi.

Tiistaina palkittiin lahjakortilla ja kunniakirjalla ylivieskalainen Seppo Holmström, joka on osoittanut vastuullista toimintaa muun muassa 15 vuotta täyttävän lapsensa mopoiluharrastuksen alkamisvaiheessa.

Mopon kunnosta ja varusteista on huolehdittu, lapsen ohjaukseen ja neuvontaan on käytetty aikaa ja muutoinkin Holmströmin toimintaa voidaan pitää esimerkkinä muille.

Palkitseminen oli osa syksyllä 2020 aloitettua kampanjaa. Mopoiluun liittyvä turvallisuus ja metelihäiriöt käynnistivät projektin, jonka aikana on tehty yhteisvoimin kymmeniä toimenpiteitä.

Esimerkiksi poliisi on paljastanut, estänyt, sakottanut ja muilla tavoin puuttunut kymmenien ylivieskalaisten mopoilijoiden lainvastaiseen toimintaan. Tällä kertaa haluttiin positiivisella tavalla tuoda esiin ilmiössä keskeisessä roolissa olevat vanhemmat.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!