Volvon älypuhelinsovellus näyttää lataushybridien kuljettajille tietoja sähköllä ajamisesta

Kuva: Volvo Cars.

Volvon lataushybridiautojen kuljettajat voivat jatkossa saada tarkempia tietoja sähköllä ajamisesta, kun Volvo tuo uusia toimintoja Volvo On Call -älypuhelinsovellukseen kaikilla Volvo On Call -markkinoilla.

Volvo haluaa lisätoimintojen avulla rohkaista lataushybridien kuljettajia lataamaan autoaan ja ajamaan mahdollisimman paljon sähköllä. Tavoitteena on myös lisätä yleistä kiinnostusta sähköautojen etuja ja kestävää liikkumista kohtaan.

Uusi paranneltu Volvo On Call -sovellus muun muassa näyttää kuljettajalle, kuinka paljon hän on ajanut täyssähkötilassa ja kuinka paljon sähköä ja polttoainetta on kulunut.

Lisäksi palvelu antaa myöhemmin tänä vuonna kuljettajille mahdollisuuden nähdä ajamisen vaikutukset hiilijalanjälkeen ja sähkötilan käytön synnyttämät arvioidut polttoainekustannussäästöt.

Uudet Volvo On Call -toiminnot ovat saatavilla kaikkiin Volvon lataushybrideihin, jotka on valmistettu SPA- ja CMA-alustoille ja myyty vuoden 2015 jälkeen niissä 47 maassa, joissa Volvo On Call toimii.

www.volvocars.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

3 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here