Volvo on edelleen lataushybridien ykkönen

Volvo lähtee loppuvuoteen Suomen automarkkinoiden ykkösenä sekä lataushybridien että nelivetoisten rekisteröinneissä, todetaan Volvon tiedotteessa.

Volvo XC60 jatkoi kolmannella vuosineljänneksellä lataushybridien ykkösenä 211 kappaleen rekisteröinneillä.

Kaikkiaan Suomessa rekisteröitiin tänä aikana 1 156 lataushybridiä, joista Volvoja on 455.

Kalenterivuoden alusta Volvon lataushybridimalleja on rekisteröity 1 583 kappaletta ja markkinaosuus kolmannen vuosineljänneksen jälkeen on 44,4 prosenttia.

Suosituin nelivetoinen

Volvo jatkaa edelleen Suomen suosituimpana nelivetoisena autona.

Alkuvuonna nelivetoisia Volvoja rekisteröitiin enemmän kuin kahta seuraavaa merkkiä yhteensä.

Volvo saavutti kolmannen vuosineljänneksen jälkeen 3 794 auton rekisteröintimäärän BMW:n jäädessä 1 655 ja Mercedes-Benzin 1 522 autoon.

Kolmannella kvartaalilla rekisteröitiin Suomessa yhteensä 2 669 premium-luokan nelivetoista autoa, joista Volvon markkinaosuus oli 36,8 prosenttia.

Lataushybridit uudistuivat

Volvo on strategiansa mukaisesti ja suuren kysynnän seurauksena kasvattanut tuotantokapasiteettiaan, jotta jopa 25 prosenttia kokonaistuotannosta voi olla Twin Engine -lataushybridiautoja.

Volvo on päivittänyt nykyisiä T8- ja T6 Twin Engine -lataushybridivoimansiirtoja ja samalla vahvistanut, että se valmistaa jatkossa lataushybridiversion jokaisesta automallistaan

T8 Twin Engine -lataushybridi sisältää uuden akun ja akun latauksen brake-by-wire-tekniikalla. T8-voimansiirron toimintasäde sähköllä on kasvanut noin 15 prosentilla, ja tämä voimansiirto on saatavilla kaikkiin 90- ja 60-sarjan autoihin.

Myös pienempään T6 Twin Engine -lataushybridiin on asennettu uusi akku ja brake-by-wire-tekniikka. Tämä voimansiirto on saatavilla V60 -malliin.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here