Volvo Car integroi autonsa Google Assistant -yhteensopivien laitteiden kanssa

Volvo Cars on ensimmäinen autonvalmistaja, joka integroi autonsa saumattomasti Google Assistant -yhteensopivien laitteiden kanssa. Kyseessä on seuraava askel Volvon ja Googlen jatkuvassa kumppanuudessa.

Integrointi antaa Volvon asiakkaille mahdollisuuden ohjata autojen toimintoja antamalla äänikomentoja Google Assistant -yhteensopiville koti- ja mobiililaitteille.

Liittämällä Volvonsa Google-tiliin asiakkaat voivat puhua suoraan Googlelle autossa ja kauko-ohjata eri toimintoja, kuten auton lukitusta tai lämmitystä kylminä talvipäivinä.

Google Assistant -integraatio on yksi esimerkki Volvon tavoitteista tarjota asiakkailleen käytännöllisyyttä ja mielenrauhaa. Käytettävissä olevien komentojen määrä kasvaa tulevaisuudessa.

Integraation avulla käyttäjät voivat vastaanottaa autoonsa liittyviä tietoja etäältä milloin tahansa. Suunniteltuihin tuleviin toimintoihin lukeutuu latauksen ajoitus, jonka avulla asiakkaat voivat asettaa tietyn ajan, jolloin auto aloittaa lataamisen.

Volvon tavoitteena on, että Google Assistant -integraatio tukee yhtiön siirtymää pelkkien täyssähköautojen valmistajaksi, ja autonvalmistaja aikoo esitellä ominaisuuksia, joiden avulla asiakkaat voivat saavuttaa hiilipäästöjen täyden vähennyspotentiaalin Volvon täyssähköautoissa.

Tulevaisuudessa Volvo aikoo tehdä myös lataamisesta mahdollisimman mukavaa ja tehokasta.

Arkaluontoisemmissa komennoissa, kuten auton lukituksen avaamisessa, kaksivaiheinen todennus varmistaa, että vain oikeat ihmiset voivat kuulla tai käyttää oikeita tietoja oikeaan aikaan.

Toiminnot otetaan käyttöön tulevina kuukausina asteittain Volvo -autoissa, joissa on Volvo Cars -sovellukseen ja Google Assistant -yhteensopivaan laitteeseen yhdistetty Android-pohjainen tieto- ja viihdejärjestelmä, ja valituilla alueilla, joilla Google Assistant on saatavilla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän