Volvo avannut uuden raskaan liikenteen logistiikkakeskuksen Vantaalle

Volvo Group Trucks Operationin uusi Volvo kuorma- ja linja-autojen osien tukivarasto on käynnistänyt toimintansa Vantaan Viinikkalassa.

Uusi keskus parantaa Volvon mukaan varaosalogistiikan laatua, tehokkuutta ja kapasiteettia, mikä tarkoittaa Volvon huoltoverkoston asiakkaille entistä parempaa palvelua. Jakelukeskus sijaitsee Vantaan Volvo Truck Centerin vieressä.

Tukivarasto palvelee Suomen markkinoiden lisäksi Baltian maita sekä tukee Volvon Venäjän toimintoja.

Suomen Volvo huoltoverkostolla käytössä on omaa kokoa suuremmat varaosavalikoimat, koska sama logistiikkakeskus palvelee myös lähialueita.

Kuva: Volvo Trucks.

Uuden kiinteistön kokonaispinta-ala on 4 000 neliömetriä. Vanhoissa toimitiloissa varastopinta-alaa oli 2 200 m2.

Logistiikkakeskuksesta toimitetaan varaosia Volvo Truck & Bus Center Vantaalle seitsemän kertaa viikon jokaisena arkipäivänä.

Katso tästä muita Volvo Trucks -juttuja.

Toimitilat on suunniteltu tehokkaiksi, muuntojoustaviksi, ympäristöystävällisiksi ja turvallisiksi. Rakennus on 25 prosenttia energiatehokkaampi kuin tyypillinen vastaava kohde.

Kyseessä on perinteinen varaosavarasto, jossa keräys hoidetaan manuaalisesti pientavara- ja lavatavarahyllyistä. Näin voidaan varmistaa käyttövarmuus kaikissa tilanteissa.

Jakelukeskuksesta lähtee joka päivä toimituksia kaikille Volvo Group Trucks & Buses jälleenmyyjille. Pitkiä aukioloaikoja täydentää päivystys, joka palvelee asiakkaita 24/7/365-periaatteella.

Volvo kuorma- ja linja-autojen logistiikkakeskus pähkinänkuoressa

  • Pinta-ala: 4 000 m2
  • 21 000 eri Volvo varaosaa jatkuvasti hyllyssä
  • Henkilöstö: 12
  • Uusi logistiikkakeskus palvelee Suomen lisäksi Baltian maita, Kaliningradia ja tukee Volvo Venäjän toimintoja
  • Varaosat toimitetaan Volvo Group toimipisteisiin nopeasti: tilattu osa on sitä tilanneen toimipisteen hyllyssä seuraavana aamuna

www.volvotrucks.fi

www.volvobuses.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here