Volkswagenilta uusien autojen verkkokaupppa Suomeen

Volkswagen

11.5.2017 10.40

Volkswagen on avannut uusien autojen verkkokaupan Suomeen. Verkkokaupasta voi ostaa Volkswagen Up tai Beetle -malleja.

Uuden Volkswagenin voi ostaa osamaksukaupalla alusta loppuun verkossa. Sivustolta löytyy kaikki kaupan tekemiseen tarvittava informaatio.

Verkkokaupassa valitaan ensin automalli, ja sen jälkeen valitaan tarjolla olevista vaihtoehdoista väri ja varusteet. Lisävarusteina voidaan valita talvirenkaat ja lohkolämmitin sekä lisäpalveluina Volkswagen-jatkoturva ja liikennekasko.

Tämän jälkeen valitaan sopiva kuukausieräinen rahoitusvaihtoehto. Seuraavaksi valitaan vielä Volkswagen-jälleenmyyjä, jolta asiakas haluaa noutaa auton.

Viimeisessä vaiheessa hyväksytään tilauksen yhteenveto ja täytetään osamaksurahoituksen hakemus. Luottopäätös tulee asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen muutamassa minuutissa.

Volkswagenin verkkokaupassa myynnissä olevat autot ovat kaikki nopean toimituksen autoja ja asiakkaat saavat auton ajoon nopeimmillaan kahden viikon kuluttua tilauksesta.

Volkswagenin verkkokaupasta myydään autoja yksityishenkilöille ja verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri. Myös verkkokaupan chat-palvelu on käytettävissä arkisin klo 9–22 välisenä aikana.

Asiakas voi valita haluamansa rahoitussopimusajan, viimeisen suuremman kuukausierän ja mahdollisen käsirahan suuruuden.

Käsiraha voi olla 0–5000 euroa ja sopimuksen kesto 2–4 vuotta. Asiakkaalla on myös oikeus perua kauppa 14 vuorokauden sisällä auton vastaanottamisesta ja auto on palautettava jälleenmyyjälle 14 vuorokauden sisällä peruutusilmoituksen tekemisestä.

Volkswagenin verkkokauppa toimii osoitteessa: https://carshop.volkswagen.fi/

 

                                       

 

Edellinen artikkeliAutotoday testasi: Audi A5 Sportback Business Sport 2.0 TDI Quattro S tronic – nelivetoista ässäherkkua
Seuraava artikkeliAutoliitto mukaan autokoulubisnekseen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here