Volkswagenilta markkinoille todella pieni pakettiauto!

Volkswagen palaa pienten pakettiautojen markkinoille Volkswagen up! Cargo -pakettiautolla.

Pienemmän kokoluokan pakettiauto on vaihtoehto pienempiin kuljetuksiin ja jakelutarpeeseen.

Volkswagen up! Cargon kantavuus on 433 kg ja tavaratilan tilavuus 0,93 m³. Volkswagen up! Cargo -pakettiauton hinnat alkavat 16 382 eurosta.

Kuva: Volkswagen.

Volkswagen up! Cargo -pakettiauto perustuu 5-oviseen Volkswagen up! -henkilöautoon. Se on varustettu 1,0-litraisella 48 kW:n (65 hv) bensiinimoottorilla ja viisivaihteisella manuaalivaihteistolla. Bensiinimoottorin vääntö on 91 Nm (2950–3150 r/min).

Volkswagen up! Cargon yhdistetty kulutus on 5,1 l/100km ja CO2-päästöt 117 g/km. Henkilöautosta tehdään pakettiautoversio asentamalla siihen Verhoomo Sorsan tekemä ”pakettiautosarja”. Auton alkuperäiset takaistuimet toimitetaan aina auton mukana, joten auton voi halutessaan palauttaa takaisin henkilöautoksi.

Kuva: Volkswagen.

Volkswagen up! Cargo -pakettiauton merkittävimpiä vakiovarusteita ovat mm. mäkilähtöavustin, led-päiväajovalot ja halogeeniajovalot, monitoimikamera avustavia järjestelmiä varten, kaistallapitoavustin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, ilmastointi, Radio Composition Phone usb-liitännällä, 2 kaiuttimella ja Bluetooth-yhteydellä ja monitoiminäyttö Plus sekä 12V-pistorasia kojelaudassa.

Kuva:; Volkswagen.

Lisävarusteena saatavilla on esimerkiksi avustavat järjestelmät -paketti, joka sisältää peruutuskameran, pysäköintitutkan takana ja vakionopeudensäätimen. Tavaratilan ja etuistuinten väliin on myös mahdollista saada lisävarusteinen teräksinen suojaverkko.

Volkswagen up! Cargo -pakettiauton hinnasto ja lisävarustehinnasto:
https://bit.ly/VolkswagenupCargoHinnastojaLisävarustehinnasto

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!