Veholle uusi hyötyajoneuvojen asiakaspalvelukeskus Kokkolaan

Veho on avannut Kokkolaan uuden hyötyajoneuvojen asiakaspalvelukeskuksen.

Täysin uusi 1700 neliömetrin kokoinen toimitalo sijaitsee osoitteessa Mestarintie 6. Rakentaminen aloitettiin helmikuussa 2019.

Uudet toimitilat tarjoavat hyvät puitteet asiakaslähtöiseen palveluun huolto- ja korjaustoiminnassa sekä automyynnissä.

Kokkolan uusi asiakaspalvelukeskus palvelee asiakkaita laajoilla aukioloajoilla kuutena päivänä viikossa yhden luukun palveluperiaatteella. Palveluihin kuuluu mm. Service 24h – hätäpalvelu ja CharterWay Rent -autonvuokrauspalvelut. Uusissa tiloissa on myös katsastustoiminta, jota operoi A-Katsastus.

Kokkolassa myydään Vehon maahantuomien Mercedes-Benz-paketti- ja kuorma-autojen sekä Fuso Canter -malliston lisäksi myös käytettyjä autoja. Valtuutettu monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellä mainittujen merkkien lisäksi Mercedes-Benz- ja Setra-linja-autoja sekä Sisu-kuorma-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa.

Uusissa tiloissa on kahdeksan raskaan kaluston läpiajettavaa huolto- ja korjauspaikkaa Mercedes-Benz- ja Sisu-kuorma-autoille sekä erilliset huolto- ja korjauspaikat pakettiautoille.

Lähes kaikki korjaamolaitteet uusittiin muuton yhteydessä. Korjaamon tilat mahdollistavat ottamaan työn alle uusien mittojen mukaiset autot ja liikkeen pihalla on hyvin tilaa näiden ajoneuvoyhdistelmien sujuvaan liikennöintiin.

Uusi asiakaspalvelukeskus sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Jyväskylän tien varressa.

Ajo tontille tapahtuu suoraan Mestarintieltä, mikä varmistaa helpon ja turvallisen asiakasliikenteen.

Työturvallisuus ja ympäristönäkökulma huomioitu

Toimitilan suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen, ergonomiaan ja työturvallisuuteen. Tämä näkyy mm. led-valaistuksessa, ilmanvaihdossa, taitto-ovissa, korjaamolaitteiden valinnassa ja nykyaikaisessa varastoautomaatissa.

Kiinteistössä on kameravalvonta ja piha on aidattu ympäriinsä. Kiinteistö lämmitetään kaukolämmityksellä ja kaikki tuotannossa syntyvät jätemateriaalit kierrätetään asianmukaisesti.

Katso myös tämä: Daimlerin käytettyjen kuorma-autojen myyntiportaali myös Suomeen

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here