Daimlerin käytettyjen kuorma-autojen myyntiportaali myös Suomeen

Vehon käytettyjen kuorma-autojen myynti toimii Suomessa lokakuun alusta SelecTrucks-tuotemerkin alla. SelecTrucks on Daimlerin kasvava käytettyjen kuorma-autojen myyntiportaali.

Vehotrucks.fi syntyi vuonna 2003 Vehon käytettyjen kuorma-autojen markkinaportaaliksi.

On tullut aika ottaa seuraava askel käytetyn kuorma-auton kaupassa. Lokakuun 2019 alussa kaikki Vehon käytettyjen kuorma-autojen ja perävaunujen markkinointi siirtyy Daimlerin SelecTrucks-tuotemerkin alle.

SelecTrucks on globaali käytetyn raskaan kaluston brändi Truckstoren ohella. Brändi on saanut alkunsa 90-luvulla Yhdysvalloista Freightlinerin käytetyn auton myyntiohjelmana ja on sieltä menestyksekkäästi laajentunut ollen yksi maailman suurimmista käytetyn kuorma-auton maailmanlaajuisista myyntikanavista.

Tällä hetkellä liikkeitä on viidellä mantereella yhteensä 31 kpl ja verkoston laajeneminen jatkuu vuosien 2019-2020 aikana.

Asiakkaillemme muutos näkyy muun muassa niin, että laajat hankinta- sekä päämieskanavat mahdollistavat myös sellaisten autojen ostamisen, joita kotimaan varastossa ei ole. Merkkiorganisaation tuella voimme myös varmistaa autojen toimivuuden ja tarjota asiakkaille erilaisia vuokraus-, leasing- ja huolenpitotarjouksia.

Käytetyn kuorma-auton markkina on Suomessa ollut aina vahva ja tämän oletetaan jatkuvan myös tulevaisuudessa.

Käytettyjä yli 6 tonnin kokonaispainoisia kuorma-autoja myydään Suomessa vuosittain noin 6000 kpl eli noin tuplamäärä verrattuna uusien kuorma-autojen rekisteröintiin.

Lokakuun alusta Vehon käytetyt kuorma-autot löytyvät selectrucks.fi sivulta. Myös tuttu Vehotrucks.fi palvelee edelleen vaihtoautosivustona.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here