Vapaan autoedun sähköautoilijoille tulossa yrityslaskupalvelu

K-Auto lanseeraa yrityslaskutuspalvelun, jonka ansiosta työsuhdesähköautoilijoiden lataukset K-Lataus-asemilla voidaan jatkossa laskuttaa yhdellä koontilaskulla suoraan työnantajalta.

– Moni vapaan autoedun työsuhdesähköautoilija on tähän asti joutunut tekemään aina erillisen kululaskun työnantajalleen, kun lataa autoaan julkisella latauspisteellä. Kun oma työnantaja ottaa laskutuspalvelumme käyttöön, se tarve vähenee. Tämä säästää aikaa työntekijöiden arjessa sekä lisää työsuhdesähköautoilun yleistä houkuttelevuutta, K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff kertoo.

K-Lataus Yritystili -nimellä kulkevan palvelun käyttöönotto säästää aikaa myös yrityksissä, kun kululaskujen käsittelytarve vähenee. Tämän lisäksi palvelussa on helppo esimerkiksi seurata työntekijöiden lataustapahtumia ja -kuluja sekä lisätä tai poistaa käyttäjiä tililtä. Palvelu on yrityksille maksuton.

– Iso osa Suomen sähköautoista on työsuhdekäytössä, ja työsuhdeautoilijoista suurimmalla osalla on vapaa autoetu. Uskomme siksi, että palvelulle on paljon kysyntää ja sitä on meiltä usein toivottukin, von Bonsdorff kertoo.

Osa laajemmin digitalisoituvia autokaupan palveluita

Monipuolisten digitaalisten palvelujen tarjoaminen niin auton ostamisessa kuin käytössä on yksi koko Keskon autoliiketoiminnan tavoitteista. K-Lataus Yritystili tukee osaltaan tätä tavoitetta ja tekee lisäksi sähköautojen tarjoamisesta työsuhdeautona yrityksille kiinnostavampaa, kun sekä aikaa että resursseja säästyy.

Yrityslaskutuspalvelua on testattu ja kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa alkuvuoden aikana. Kaikkien yritysten käyttöön palvelu on tarkoitus lanseerata kevään aikana.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here