Valtteri Bottaksen urheilutapahtumasta jokavuotinen


21.8.2017 17.05

Sunnuntaina 20.8.2017 ensimmäistä kertaa Nastolan Pajulahdessa järjestetty Valtteri Bottas Duathlon onnistui suunnitellusti. Upea kesäinen sää houkutteli runsaslukuisesti yleisöä. Erityisesti lapsiperheet löysivät tapahtuman, todetaan järjestäjien tiedotteessa.

Valtteri Bottas osallistui myös itse kilpailuun ja sijoittui kovatasoisessa kisassa yhdenneksitoista ajalla 1:25:24.

– Ihan täysillä mentiin. Hauskaa on ollut. Reitti on monipuolinen ja haastava. Liikuntakeskus Pajulahdessa on loistavat puitteet tällaiseen kisaan. Ensi vuoden ilmoittautuminen on jo avoinna, joten ensi vuonna nähdään, Bottas tiivisti tunnelmat heti kisan päätyttyä.

Valtteri Bottas Duathlonin ja Perhe Duathlonin osallistujia oli yhteensä reilu 250 henkilöä. Miehiä viivalle asettui 108 ja naisia 30.

Myös Perhe Duathlon saavutti innostuneen vastaanoton ja joukkueita lähtöviivalla oli 56. Perhe Duathlon oli maksuton ja osallistumisvaatimuksena oli ainoastaan ikä, sillä yhden jäsenen oli oltava alle 17 vuotta.

Matkat 1,5 km juoksu, 5 km pyöräily ja 1,5 km juoksu sujuivat voittajaperheeltä aikaan 24:53.

Kilpailun nuorimmat osallistujat olivat 4-vuotias Vilho Rajamäki ja 5-vuotias Uuno Torpo, jotka molemmat kilpailivat perheidensä kanssa. Vilho juoksi yhden 1,5 km osuuden ja Uuno molemmat 1,5 km osuudet.

Voittajat sarjoittain

Miesten ja naisten sarjojen matkat olivat 5 km juoksu, 20 km maastopyöräily ja 3 km juoksu. Erityisesti pyöräilyosuus oli haastava ja toi eroa kärjen vauhtiin.

Miesten sarjan voittoon kiri Markus Vuorela ajalla 1:15:30. Toinen oli Pekka Nieminen 1:16:50 ja kolmas Jens Dahlman 1:17:10.

Naisten sarjan ensimmäinen oli Elisa Sihvola ajalla 1:34:27, toinen oli Anniina Hakkarainen ja kolmas Hanna Heikkilä.

Perhe Duathlonissa nähtiin urheilun riemua, kun yhteensä 54 joukkuetta kirmasi radalle. Voittoon pyyhälsi ajalla 24:53 Team Borremans I, jossa kilpaili Kasper ja Erwin Borremans. Toiseksi tuli Eetu ja Oskari Valtola ajalla 26:08 ja kolmanneksi Jere, Arttu ja Joona Soininen ajalla 26:26.

Ensi vuoden tapahtuma järjestetään sunnuntaina

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here