Uusi yritysten leasingpalvelu Tampereelle

Timo Keskinen vastaa Järvileasingin Tampereen toimipisteestä.

13.8.2018 13.40

Yrityksille leasingpalveluja tarjoava Järvileasing avaa uuden palvelupisteen Tampereelle.

Uuden palvelupisteen yhteyspäälliköksi on nimitetty Timo Keskinen, joka aloitti tehtävässään 8.8.2018.  Keskinen on toiminut muun muassa automyynnin ja -vuokrauksen myynti- ja johtotehtävissä.

Keskinen korostaa Järvileasingin toiminnan paikallisuutta. Paikallinen yhteyspäällikkö tuntee alueen yritykset ja ympäristön erityispiirteet ja -tarpeet parhaiten ja osaa katsoa asioita paikallisen yrityksen silmin.

Järvileasingin Tampereen palvelupiste tulee palvelemaan ensisijaisesti Tampereen ja sen ympäristökuntien yrityksiä.

Keskisellä on myös hyvä tuntuma alueen julkiseen sektoriin, sillä hän on toiminut pitkään myös kunnallisissa luottamustehtävissä.

Järvileasing on osa Autotalo Järvi -konsernia, jonka liikevaihto tuleevuonna 2018 olemaan noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää 30 henkilöä. Autotalo Järvi -konserni toimitti asiakkailleen vuonna 2017 noin 2 000 autoa.

Järvileasingin liikevaihto tulee olemaan vuonna 2018 noin 30 miljoonaa euroa. Tampereen lisäksi palvelupisteet sijaitsevat Porvoossa, Oulussa, Turussa, Pietarsaaressa, Kuopiossa ja Mikkelissä. Uusia palvelupisteitä avataan vielä vuoden 2018 aikana viidelle paikkakunnalle.

www.jarvileasing.fi

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here