Asiakas voi nyt itse luoda haluamansa DAF:n kuorma-auton 3D-ohjelman avulla

13.8.2018 15.59

DAF Trucks tarjoaa aivan uudenlaisen tavan luoda kuorma-auto verkossa.

DAF:n uusi kuorma-autojen 3D-kokoonpano-ohjelma näyttää kaikki saatavana olevat akselien kokoonpanot ja ohjaamotyypit 3D-näkymässä, minkä lisäksi se sisältää myös kaikki mahdolliset tehdaslisävarusteet, todetaan DAF:n tiedotteessa.

Luodun kuorma-auton kokoonpanon voi jakaa suoraan jälleenmyyjälle ja päällirakentajalle.

DAF:n kuorma-autojen 3D-kokoonpano-ohjelman käyttämät tiedot haetaan verkosta suoraan DAF:n alkuperäisistä luonnoskuvatiedostoista. Sen ansiosta tiedot ovat täysin oikeat.

Kaikki muunnelmat ja varusteet saatavana

Verkkopohjainen DAF:n kuorma-autojen 3D-kokoonpano-ohjelma mahdollistaa optimaalisen kuorma-auton luomisen.

Kaikki mahdolliset kuorma-auton ja alustan kokoonpanon muunnelmat voidaan luoda verkossa: siinä voi olla kaksi, kolme tai neljä akselia, yksikkö- tai paripyörät, kääntyvä tai kääntymätön teliakseli sekä Day, Sleeper, Space tai Super Space Cab -ohjaamo.

Lisäksi valittavissa ovat kaikki tehdaslisävarusteet.

DAF:n kuorma-autojen 3D-kokoonpano-ohjelma mahdollistaa myös komponenttien, kuten polttoainesäiliöiden, pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiden ja akkukoteloiden, tarkan sijoittelun ja tarkastelun, tiedotteessa todetaan.

Välitön tarkistus

Virtuaalista kuorma-autoa voi kääntää 360 astetta verkkopohjaisen ominaisuuksien valintaprosessin aikana, minkä ansiosta on mahdollista tarkistaa heti, sopivatko valittu alusta, ohjaamo ja lisävarusteet käyttökohteeseen ja mahdolliseen päällirakenteeseen.

Erityistä hyötyä tästä on päällirakentajalle, joka näkee heti, ovatko oikeat komponentit niiden optimaalisissa sijainneissa.

DAF:n kuorma-autojen 3D-kokoonpano-ohjelma mahdollistaa ajoneuvon täydellisten teknisten tietojen jakamisen suoraan päällirakentajalle.

Asiakas voi lähettää valitun kokoonpanon suoraan DAF-jälleenmyyjälle kilpailukykyistä tarjousta varten.

DAF:n uusi kuorma-auton 3D-kokoonpano-ohjelma on saatavana eurooppalaisilla DAF-verkkosivustoilla mukaan lukien Nordic Truckcenter Oy:n kotisivut www.nordictruckcenter.fi
 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän