Uusi VW GolF Sportsvan Suomeen ensi vuonna – tällainen se on!


7.9.2017 21.53

Jo vuodesta 2014 Golf Sportsvan on ollut niiden Golf-fanien valinta, jotka kaipaavat hiukan enemmän istuinkorkeutta, mukautuvuutta ja tilaa.

Volkswagen päivittää nyt myös tämän kompaktin kokoluokan tilaihmeen. Uusittu Volkswagen Golf Sportsvan ensiesitellään ensi viikolla Frankfurtin IAA-autonäyttelyssä.

Golf Sportsvan saa uudet TSI-bensiinimoottorit, laajan valikoiman kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja uusimman sukupolven infotainment-järjestelmän eleohjauksella sekä parantuneen vakiovarustelun.

Terävämpi ilme

Ulkonäöllisesti Volkswagen Golf Sportsvania on muotoiltu terävälinjaisemmaksi.

Volkswagen Golf Sportsvan seuraa Golfia päivityksessään. Uudistuneen Sportsvanin ilme on entistä terävämpi.

Uudessa Golf Sportsvanissa puskurit on muotoiltu uudelleen ja uusissa ajovaloissa xenon-ajovalot on korvattu led-ajovaloilla. 

**Lue tästä muita juttuja VW Golfista**

Vakiovarusteena on halogeeniajovalot led-päiväajovaloilla ja led-takavaloilla. Saatavilla on myös uusia ulkovärejä ja sisäpuolella on uusittu muun muassa istuinkankaita.

Myös infotainment-järjestelmät on päivitetty ja samalla kosketusnäyttöjen koot ovat kasvaneet kaikissa varustetasoissa.

Uuteen Volkswagen Sportsvaniin on Golfin tavoin saatavilla ”Discover Pro” -infotainment-järjestelmä 9,2-tuuman värikosketusnäytöllä ja eleohjauksella.

Kuljettajaa avustavien järjestelmien määrä on kasvanut ja saatavilla on nyt muun muassa ruuhka-avustin, joka seuraa edellä ajavaa autoa ja jarruttaa ja kiihdyttää automaattisesti aina 60 km/h nopeuteen saakka. Toiminto käyttää apunaan mukautuvaa vakionopeudensäädintä ja kaistanpitoavustinta.

Turvallisuutta lisää vakiovarusteena oleva ympäristönvalvontajärjestelmä sisältäen jalankulkijantunnistuksen. Tämän lisäksi hätätilanneavustin on saatavilla lisävarusteena. Myös perävaunun peruutusavustin tulee saataville ensimmäistä kertaa tässä kokoluokassa.

Kuusi moottorivaihtoehtoa

Päivitetty Golf Sportsvan on saatavilla neljällä tehokkaalla TSI-bensiinimoottorilla ja kahdella TDI-dieselmoottorilla teholuokissa 63 kW (85 hv) – 110 kW (150 hv).

Moottorivalikoimaan kuuluu jo Golfista tutut uuden sukupolven 1,5 TSI Evo-moottorit teholuokissa 96 kW (130 hv) sekä 110 kW (150 hv).

Molemmat nelisylinteriset turboahdetut moottorit on varustettu sylinterien lepuutustoiminnolla.

DSG-automaattivaihteisto on saatavilla Comfortline- ja Highline-varustelutasoihin.

Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille uudet Volkswagen Golf Sportsvanit saapuvat vuoden 2018 alussa.

Hintoja ei ole vielä vahvistettu.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here