Uudessa Ford Tourneo Customissa saadaan helposti neuvottelutila

17.9.2017 20.25

Ford esittelee Frankfurtin autonäyttelyssä uuden Tourneo Custom -mallin.

Tourneo Custom -mallissa kuusi yksittäistä istuinta voidaan järjestää konferenssimuotoon. Istuimet voidaan myös järjestää kahteen riviin.

Matkustamossa on myös kuusi usb-porttia ja 10 kaiuttimen äänentoistojärjestelmä. Kuljettajalla on käytössään Sync 3 -tietoviihdejärjestelmästä ja sitä tukeva 8 tuuman kosketusnäyttö.

Uuteen malliin on saatavilla myös kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, jota täydentää risteävän liikenteen tunnistava toiminto.

Tourneo Customista löytyy jo entuudestaan jalankulkijoita suojaava teknologia törmäyksenestoavustimella, kaistavahti, sivutuulen vakautus ja mukautuva vakionopeudensäädin.

Autossa on 170 hevosvoimaa tuottava kahden litran Ford EcoBlue -moottori ja kuusivaihteinen automaattivaihteisto, ja ilmatakajousitus.

Titanium X -varustepakettiin kuuluu 170-hevosvoimainen moottorivaihtoehto, osittainen sisätilojen nahkaverhoilu sekä korinmuotoilusarja, johon sisältyy konepellin raidat ja 17 tuuman kevytmetallivanteet.

Muita paketin varusteita ovat sisätilojen nahkasomisteet, Sync 3 ja navigointijärjestelmä, peruutuskamera, HID Xenon -etuajovalot vakiona sekä Sport-sarjan paketti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here