Uuden tekniikan avulla rengaspaineen aleneminen voidaan havaita useita päiviä ennen kuin rengaspaineen varoitusvalo syttyy

Goodyear Tire & Rubber Company kehittää yhteistyössä internetyhteydellä varustettujen autojen teknologiaa kehittävän Voyomotive-yrityksen kanssa renkaan valvontaratkaisuja ajoneuvojen käytön tehostamiseksi Yhdysvalloissa.

Tämä Goodyearin mahdollistama palvelu hankkii ja analysoi merkityksellisiä renkaan suorituskykytietoja, joiden pohjalta rengaspaineen hidas aleneminen voidaan havaita useita päiviä ennen kuin rengaspaineen varoitusvalo (TPMS) syttyy ja rengaspaine laskee alhaiseksi.

Ratkaisun avulla asiakkaat voivat korjata havaitut poikkeamat ennakoivasti ja pitää rengaspaineet optimaalisina, mikä parantaa käyttötehokkuutta.

Goodyearin analysointiratkaisu käsittelee Voyomotiven telematiikkaohjainten toimittamat reaaliaikaiset ajoneuvotiedot ja antaa tietojen perusteella rengaspaineen alenemis- ja painehälytyksiä, jotka lähetetään asiakkaille Voyomotiven sovelluksen, tekstiviestien tai kalustonhallintajärjestelmän kautta.

Tämä Voyomotiven kuluttaja- ja kalustoasiakkaille tarjottava palvelu on hyödyllinen renkaiden huollon kannalta ja tarjoaa paineiden valvontaratkaisun, jonka avulla ajoneuvojen tehokkuutta ja turvallisuutta voidaan parantaa.

Renkaan älytietojen avulla asiakkaat voivat ennakoiden puuttua renkaidensa painepoikkeamiin ja ylläpitää optimaalisia rengaspaineita, mikä parantaa renkaan suorituskykyä ja ajotaloudellisuutta.

https://www.voyomotive.com/tir

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!