Uuden Renault Expressin ennakkomyynti alkaa

Täysin uuden Renault Express -mallin ennakkomyynti käynnistyy Suomessa.

Uusi Express tarjoaa muun muassa 3,3 kuution tavaratilan, yli 600 kilon kantavuuden ja 716 milliä leveän liukuoven. Vetokykyä Express tarjoaa jarruttomana 685, tai jarrullisena 1 200 kg.

Ohjaamossa säilytystiloja on varusteversiosta riippuen lähes 48 litraa.

Modernia muotoilua ulkona ja sisällä

Muotoilussa korostuvat mm. Renaultin tunnistettava C-päiväajovalokuvio edessä ja takana.

Muita ulkopuolen muotoilussa merkillepantavia asioita ovat mm. uudet, entistä suuremmat ulkopeilit, uusi antenni, sekä 15 tuuman Kijaro –kokokapselit, jotka kuuluvat Suomeen saapuvien autojen vakiovarustukseen. Korivärejä on saatavilla viisi eri vaihtoehtoa.

Uutta teknologiaa

Uusi Express tarjoilee hintaluokassaan myös paljon uutta teknologiaa. Vakiovarusteena autossa on R&Go DAB-radio, johon sisältyy mm. Bluetooth -yhteensopivuus sekä puhelintoimintojen, että mediasoittimen osalta. Se on myös yhteensopiva Renaultin R&Go-älypuhelinapplikaation kanssa.

Lisävarusteena autoon on saatavissa 8 tuuman vaakasuuntaisella kosketusnäytöllä varustettu Renault Easy Link -multimedia-järjestelmä, sisäänrakennetulla navigointilaitteistolla tai ilman.

Easy Link sisältää aina älypuhelinten peilaustuen Apple CarPlay sekä Android Auto –sovelluksille.

Matkapuhelinintegraation edelleen sujuvoittamiseksi, autoon on saatavana lisävarusteena myös langaton latausalusta ja runsaasti virtaliittimiä ohjaamossa.

Päivitetty Blue dCi -dieselmoottori

Express:n varustelistalta on valittavissa myös runsaasti ajomukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavia lisävarusteita.

Näitä ovat muun muassa digitaalinen kamerataustapeili ajonaikaista takanäkymää varten, 30-140 km/h nopeuksissa katvealueen varoitusjärjestelmä, kuolleen kulman katvepeili matkustajan aurinkolippaan, sivu- ja verhoturvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle vakiovarusteisten etuturvatyynyjen lisäksi, pysäköintitutkat eteen ja taakse, peruutuskamera ja paljon muuta.

ESP-järjestelmään on integroitu perävaunun vakautusjärjestelmä, mikäli auto on varustettu tehdasvarusteisella vetokoukulla, lisäksi Expressin vakiovarustukseen kuuluu muun Renault -malliston tapaan muun muassa mäkilähtöavustin ja vakionopeuden säädin.

Express tulee Suomessa saataville päivitetyllä 1,5 litraisella Blue dCi -turbodieselmoottorilla, 75 ja 95 hevosvoiman tehoversioina, ja vaihteistona on aina kuusiportainen manuaali.

Hinnat alkavat 75 hevosvoimaisen mallin 19 390 eurosta ja 1000 euron lisähinnalla saa 20 hevosvoimaa lisää.

Ensimmäisiä esittelyautoja odotetaan saapuvaksi ajettavaksi toukokuussa ja asiakasautoja hieman myöhemmin kesällä.

Lue myös tämä: Renaultilta kaksi uutta pikkupakua — toinen tarjolla myös henkilöautona

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here