Uuden Peugeot Partnerin saa nyt myös nelivetoisena

Kuva: Auto-Bon.

Vuoden 2019 alussa Peugeot lanseerasi Suomessa myyntiin uuden Peugeot Partnerin, joka palkittiin Vuoden Hyötyajoneuvo 2019 (IVOTY 2019) –nimityksellä jo ennen kansainvälistä lanseeraustaan.

Kuljettajan avuksi siihen on saatavilla jopa 20 erilaista ajoavustinta sekä runsas määrän henkilöajoneuvoista tuttuja vakiovarusteita kuten polttoainekäyttöinen lisälämmitin, ajovaloautomatiikka, sähkötoiminen käsijarru, sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit, vakionopeuden säädin tai jäähdytettävä hansikaslokero.

Uutuutena malliin saa ylikuormahälytin tai ahtaan paikan ajoissa auttava, peruutuspeilin tilalla sijaitsevassa näytössä niin etu-, taka- kuin kuolleenkulman tapahtumat esittävä Surround Rear Vision –järjestelmä.

Auton 4,40 m (XL-versio 4,75 m) pitkän auton takatilan tilavuus on 3,30 – 3,80 m3 (XL-versio 3,90 – 4,40 m3) ja Partner kuljettaa jopa 2 Eurolavaa sekä kuormaa 650 kg:sta 1000 kg:aan.

Vakiona Partnerin ohjaamon keski-istuimen selkänoja on alas taittuva ja se toimii kirjoitusalustana. Multiflex-istuin taas tuo 1,2 m lisää pituutta tavaratilaan ja 0,5 m3 lisää tilavuutta ylös nousevan reunimmaisen matkustajan istuimen sen sen alaosan läpilastauksen avulla.

Ajo-ominaisuuksilta Peugeot Partner on henkilöautomainen. Se käyttää hyväkseen valmistajan uusista henkilöautomalleista tuttua EMP2-alustaa. Partnerin kääntösääde on 10,82 m (XL-versiossakin 11,43 m).

Autossa on 8-vaiheinen automaattivaihteisto.

Nyt myös neliveto

Aiemmin Peugeot Partner on ollut saatavana etuvetoisena tehokkailla bensiini- ja dieselmoottoreilla, mutta nyt mallisto on kasvanut suorituskykyisellä nelivetovaihtoehdolla.

Uutuutena mallistoon on tullut dieselvoimalinja BlueHDi 130 4×4, joka on saatavana sekä M että XL -pituudessa.

Neliveto on toteutettu siten, että se nostaa mallin omamassaa mahdollisimman vähän ja mallien vakiovarustukseen kuuluu aina 60 mm korotettu maavara, alustan suojaus, sähköinen vetotavan valitsin ja alamäkihidastin.

Lisäksi nelivetomalleihin on muun lisävarustevalikoiman lisäksi saatavana takatasauspyörästön lukitus ja 20 mm maavaran lisäkorotus.

Valmistajana ovat yhteistyössä Groupe PSA sekä nelivetovalmistaja Dangel Automobiles.

Partner 4×4 :n Suomen hinnat on nyt julkaistu. Nelivetomalleille on muiden Peugeot hyötyajoneuvojen tavoin voimassa 5 vuoden kilometrirajoittamaton takuu myös ammattikäyttöön.

Peugeot Partner hinnat.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here