Uuden Opel Grandland -malliston myynti on alkanut

Uuden Opel Grandlandin myynti on alkanut Suomessa. Saatavilla on kolme varustetasoa: Comfort, GS Line ja Executive.

Moottorivaihtoehdoista ovat tarjolla energiatehokkaat bensiini- ja dieselmoottorit sekä lataushybridit.

Vahvasti varusteltu

Uuden Grandlandin runsaaseen varuste- ja avustinvalikoimaan kuuluvat mm. moottoritieavustin ja edistynyt pysäköintiavustin, jotka tekevät uutuudesta helpon ja miellyttävän ajettavan. Night Vision -yönäkymä tuo syksyn pimeille teille turvallisuutta ja hämäränäköä jopa 300 metriin saakka.

Kuva: Opel.

Ihmiset ja eläimet edistynyt kamerateknologia havaitsee 50 – 100 metrin päästä tuoden kohteen kuvan kuljettajan digitaalinäytölle.

Vakiovarustelua on laajennettu entisestään, mikä varmasti tulee olemaan monelle kuluttajalle positiivinen yllätys.

Jo Comfort-mallista löytyvät vakiona seuraavat turvallisuutta lisäävät varusteet: Full led -ajovalot, pysäköintitutkat edessä ja takana, peruutuskamera, katvehälytin, hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella, kaistallapitoavustin, liikennemerkkien tunnistus, vakionopeudensäädin, lämmitettävä tuulilasi ja sadetunnistin.

Pure Panel on uuden Grandlandin ohjaamon ydin. Päivitetyt järjestelmät lisäävät ajoturvallisuutta ajamiseen ja ovat täysin yhteensopivia Apple CarPlay ja Android Auto -järjestelmien kanssa.

Energiatehokkaat moottorivaihtoehdot

Uusi Grandland on saatavissa energiatehokkaalla Turbo bensiinimoottorilla (130 hv ja 230 Nm) ja dieselmoottorilla (130 hv ja 300 Nm). Bensiinimoottori on saatavissa sekä manuaali- että automaattivaihteisena.

Diesel- ja latushybridiversiot ovat tarjolla aina automaattivaihteisena. Lataushybridiversiossa akut on saatu istutettua auton runkoon siten, että matkustusmukavuudesta ei ole tarvinnut tinkiä.

Kuva: Opel.

Hybrideistä on saatavissa kaksi moottoriversiota etuvetoinen 224 hv (360 Nm) ja nelivetoinen 300 hv (520 Nm). Lataushybridin sähköinen toimintasäde on kasvanut 62 kilometriin (WLTP) ja akuilla on 8 vuoden tai 160 000 km takuu.

Malliston ennakkomyynti on alkanut ja hinnat julkaistu. Uuden Grandlandin hinnat alkavat 28 390 eurosta (Comfort 130 Turbo) ja lataushybridit 39 390 eurosta.

Malliston kärkituotteena on 300 hv nelivetoinen lataushybridi alkaen 45 390 euroa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!