Uuden Ford Focus Wagonin hinnat on julkaistu

Ford


21.6.2018 09.57

Ford on julkaissut täysin uuden Ford Focus-malliston hinnaston, joka sisältää myös Suomeen tulevat Wagon-mallit.

Sekä 5-ovinen että Wagon-malli saapuvat suomeen ensimmäisenä Trend, Titanium ja ST-Line varustetasoilla. 

Lue myös tämä: Uusi Ford Focus on julkistettu – tässä laaja tietopaketti uutuudesta!

Fordin tiedotteen mukaan uusi Ford Focus tarjoaa erittäin kattavan vakiovarustelun ja enemmän kuljettajaa avustavia teknologioita kuin koskaan aikaisemmin. 

Moottorivaihtoehdot ovat useaan kertaan palkittu 1.0 EcoBoost 100 hv ja 125 hv M6-vaihteistolla sekä 1.5 TDCi EcoBlue 120 hv M6- ja A8-vaihteistoilla.

Malliston hinnat alkavat 22 001 eurosta (1.0 EcoBoost 100 hv M6 Trend 5-ovinen). Wagonin hinta on alkaen 23 179 € (1.0 EcoBoost 100 hv M6 Trend).

Kattava vakiovarustelu

Uuden Ford Focuksen kaikkien mallien vakiovarusteluun kuuluu aina suomenkielinen SYNC3 -tietoviihdejärjestelmä 8 tuuman kosketusvärinäytöllä ja navigointijärjestelmällä.

Turvallisuusvarusteluun kuuluvat kaistanpitoavustin, törmäyksenestoavustin, älykäs nopeusavustin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä.

Focus Trend -vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa parkkitutkat eteen ja taakse, vakionopeudensäädin, 16 tuuman kevytmetallivanteet sekä dieselmalleihin polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastintoiminnolla.

Titanium-mallien huipputason vakiovarusteluun kuuluvat Trend-vakiovarusteiden lisäksi muun muassa avaimeton keskuslukitus ja käynnistys, lämmitettävä tuulilasi, FordPass Connect -modeemi sekä kaksoisautomaattinen ilmastointi.

Urheilullista tyyliä tarjoavien ST-Line-mallien vakiovarusteina ovat Trend-vakiovarusteiden lisäksi muun muassa Ford Power avaimeton käynnistys, ST-Line-korinmuotoilusarja, 17 tuuman kevytmetallivanteet sekä FordPass Connect -modeemi.

Uuden Focuksen jalka- ja hartiatilat ovat Fordin mukaan kasvaneet. Tavaratila on kasvanut sekä 5-ovisesessa että Wagonissa yli 100 litralla edeltäjäänsä verrattuna.

Focus Wagonin tavaratila on nyt viiden istuimen kanssa 575 litraa ja takaistuimet kaadettuina 1620 litraa.

Hinnasto täydentyy myöhemmin vuoden aikana Focus Active -malleilla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here