Uuden Audi A4 -malliston hinnat julkistettu

Audi A4-mallisto uudistuu merkittävästi.

Audin uusi muotoilukieli on selkeästi tunnistettavissa ja iso MMI-kosketusnäyttö tarjoaa toimintoja, jotka ovat tuttuja älypuhelimista. Useat malliston moottorivaihtoehdoista on varustettu MHEV-kevythybridijärjestelmällä, joka parantaa taloudellisuutta ja mukavuutta.

Malliston uudistumisen myötä myös Audi A4:n varustetasot uusiutuvat: Suomessa valittavana on Business-, Business Advanced- tai Business S line -varustelutaso.

A4 allroad quattrolla ja S-malleilla on omat itsenäiset ulkonäkönsä. S line -sisätilapaketti tarjoaa sisätiloihin paljon värejä ja eri materiaaleja, ja nyt niitä voi myös vapaasti yhdistellä keskenään.

Audi A4 Sedan Business -mallin hinnat alkavat 38 530 eurosta ja Audi A4 Avant Business -mallin 40 595 eurosta. Audi A4 allroad quattro tulee myyntiin lähiviikkoina ja Audi S4 myöhemmin tänä vuonna.

Myynnin alkaessa Audi A4 on saatavana kolmella TFSI-bensiinimoottorilla ja kahdella TDI-dieselmoottorilla; teholuokissa 110 kW (150 hv)–180 kW (245 hv).

Alkusyksystä mallisto laajentuu vielä etuvetoisella 100 kW:n (136 hv) TDI-dieselmoottorilla. Audi A4 -malleissa on vakiovarusteena automaattivaihteisto, paitsi 35 TFSI -moottorivaihtoehdossa, joka tulee myöhemmin saataville myös manuaalivaihteistolla varustettuna.

Kaikki moottorit täyttävät Euro 6d-TEMP päästöstandardit. Kaikki TFSI-bensiinimoottorit on varustettu 12-voltin MHEV-kevythybridijärjestelmällä, joka vähentää polttoaineenkulutusta ja lisää ajomukavuutta. Jokapäiväisessä käytössä kevythybridijärjestelmä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 0,3 litraa 100 kilometrillä.

Audi A4 Sedan Business 35 TFSI 110 kW (150 hv) S tronic -kevythybridimallin (MHEV) yhdistetty polttoaineenkulutus on 6,5 l/100 km ja CO2-päästöt 148 g/km ja Audi A4 Sedan Business 40 TDI 140 kW (190 hv) quattro S tronic -mallin yhdistetty polttoaineenkulutus on 5,8 l/100 km ja CO2-päästöt 152 g/km (Suomi-varustelu).

Uudistuneet Audi A4 -mallit saapuvat Suomen Audi-jälleenmyyjille syksyllä 2019.

Katso tästä lisätietoa: Audin A4-mallisto uudistui — Suomeen syksyllä

Audi A4 -malliston hinnastot ja lisävarustehinnasto:
http://bit.ly/AudiA4BusinessHinnasto
http://bit.ly/AudiA4BusinessAdvancedHinnasto
http://bit.ly/AudiA4BusinessSlineHinnasto
http://bit.ly/AudiA4Lisävarustehinnasto

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here