Syyskuussa klikattiin farmareita ja katumaastureita Kamuxin sivuilla

Kamux.fi-verkkosivuilla vierailleet suosivat korimalleista eniten farmaria, mutta myös katumaastureita selailtiin syyskuussa ahkerasti, todetaan Kamuxin tiedotteessa.

— Suosituimmilta merkeiltä löytyy runsaasti farmareita ja katumaastureita. Käyttövoimista eniten etsittiin bensiini- ja dieselautoja. Dieselin suosiota selittää se, että sen polttoaineen hyötysuhde on bensiiniä parempi. Etenkin isompimoottorisissa autoissa pienempi polttoaineen kulutus tarkoittaa myös vähemmän päästöjä. Kaasuautoja kohtaan oli myös runsaasti kiinnostusta, jopa enemmän kuin hybridejä kohtaan, joihin myös tutustuttiin. Tämä kertoo ympäristötietoisuudesta ja kiinnostuksesta vaihtoehtoisia voimanlähteitä kohtaan, toteaa Kamux maajohtaja Tommi Iiskonmäki.

Suosikkimerkit vetävät

Käytettyihin autoihin erikoistuneen Kamuxin verkkosivuilla viihdytään suomalaisten suosimien ja arvostamien merkkien parissa. Listaa johti suvereenisti Mercedes-Benz, ja merkkiä seurasivat autonmitan perässä melko tasavahvoina BMW, Volkswagen, Audi ja Volvo.

— Katsotuimpien kärkimerkkien kohdalla huomaa selvästi, että niiden kahta suositumpaa mallia vertailtiin keskenään sekä muiden suosittujen merkkien parivaljakoihin. Mercedes-Benzin kärjessä olivat C-ja E-sarjan menopelit ja Volkswagenilla taas Passat ja Golf. Volvojen kohdalla katseltiin V60- ja V70-malleja ja Audeista vetosivat A4- ja A6-mallit. Skoda Octavia on suosittu, mutta esimerkiksi Skoda Fabia ja Skoda Suberb eivät ole vielä yltäneet meillä katsotuimpien mallien kärkikymmenikköön, jatkaa Iiskonmäki.

Camaro-kuumetta ilmassa

Kamux.fi:n syyskuun katsotuimpien yksittäisten autojen lista antoi viitteitä Chevrolet Camaro -kuumeesta, sillä kymmenen klikatuimman auton listalla komeili peräti kaksi Camaroa.

— Muskelimainen ja kookas Camaro on näyttävän näköinen auto, ja varmasti kerää katseita sivuillamme ja myös liikenteessä. Jenkkisportti tarjoaa ajajalle auton täydeltä tunnelmaa V6- tai V8-moottorilla. Katsotuimpien yksittäisten autojen listalla on myös muita näyttäviä ja jykeviä autoja, kuten Mitsubishi L200 ja Land Rover Range Rover Sport, Iiskomäki luotaa listaa.

Kamux.fi:n syyskuun katsotuimmat automerkit 2019

1. Mercedes-Benz
2. BMW
3. Volkswagen
4. Audi
5. Volvo
6. Toyota
7. Ford
8. Skoda
9. Nissan
10. Opel

Kamux.fi:n syyskuun 2019 katsotuimmat automallit

1. Mercedes-Benz, C-sarja
2. Mercedes-Benz, E-sarja
3. Audi A4
4. Volkswagen Passat
5. Volkswagen Golf
6. Skoda Octavia
7. BMW 320
8. Volvo V60
9. Volvo V70
10. Audi A6

Kamux.fi:n syyskuun 2019 katsotuimmat yksittäiset autot

1. Chevrolet Camaro
2. BMW 335
3. Mercedes-Benz C63 AMG
4. BMW 650
5. Mitsubishi L200
6. Chevrolet Camaro
7. Land Rover Range Rover Sport
8. BMW 525
9. Mercedes-Benz C
10.Volkswagen Golf Variant

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here