Törkeä liikennepako Vantaalla — auto ajoi kovaa päin mopoilijaa

Itä- Uudenmaan poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja eilen 21.10. illalla noin klo 18.16. Tammiston kauppatien ja Manttaalitien risteyksessä tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen.

Onnettomuudessa osallisena olivat mopoilija ja silminnäkijän kertoman mukaan huomattavaa ylinopeutta ajanut valkoinen, mahdollisesti Audi-merkkinen, henkilöauto.

Henkilöauto oli ajanut Tammiston kauppatietä ja kääntynyt kulkusunnassaan vasemmalle Manttaalitielle törmäten Tammiston kauppatietä suoraan ajaneeseen mopoilijaan. Mopoilija oli törmäyksen voimasta lentänyt mopon ohjaustangon yli useamman metrin matkan.

Mopoa kuljettanut vuonna 2004 syntynyt nuorukainen loukkaantui onnettomuudessa ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Onnettomuudessa osallisena ollut henkilöauto ei pysähtynyt onnettomuuspaikalle, vaan jatkoi huomattavaa ylinopeutta Manttaalitietä länteen. Henkilöautoa ei lähietsinnästä huolimatta löytynyt.

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää onnettomuudessa osallisena ollutta henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille tapahtumien selvittämistä varten.

Poliisi pyytää myös yleisön apua ja kaipaa silminnäkijähavaintoja onnettomuuspaikalta. Havainnot pyydetään ilmoittamaan Itä-Uudenmaan poliisin vihjepuhelimeen p. 029 543 6849 tai sähköpostiositteeseen rek3.ita-uusimaa@poliisi.fi .

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here