Tesla laajentaa palveluitaan Suomessa

Tesla kasvaa jatkuvasti ja avaa uusia Tesla Centereitä, Supercharger-asemia sekä tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia koeajoille ympäri Suomen. Tänä keväänä avataan Pop-Up -myymälöitä isoihin kauppakeskuksiin ja laajennetaan Self-Serve-koeajokonseptin asemia ympäri Suomen.

Tesla on avannut useita uuden digitaalisen Self-Serve-koeajokonseptin asemia Suomeen, jotka ovat ensimmäisiä Euroopassa. Teslan Mobile Service -teknikot ovat jo jonkin aikaa palvelleet asiakkaita kotona tai työpaikalla laajasti Suomen halki. Ja nyt myös uudet asiakkaat pääsevät hyötymään Teslan palveluista, kun koeajokonsepti tuo Teslan entistä lähemmäksi asiakkaitaan.

Täysin digitaalinen koeajokokemus, jossa asiakasta ohjataan ja autot avataan sekä käynnistetään etänä Tesla-sovelluksella, Tesla-kokemus tulee entistä useamman ihmisen ulottuville ympäri Suomea.

Uusi koeajokonsepti sai Suomen ensi-iltansa Turussa, Euroopan yhtenä ensimmäisinä kaupunkeina. Nyt Tesla laajentaa asemia myös Joensuuhun ja Seinäjoelle.

  • Self-Serve Turku – Tierankatu 7, Turku
  • Self-Serve Joensuu – Takalinja 2, Joensuu
  • Self-Serve Seinäjoki – Oivaltajantie 14, Seinäjoki

Kun asiakas varaa Teslan koeajon osoitteessa tesla.com tai paikan päällä QR-koodin avulla, Teslan virtuaalitiimi ohjaa asiakasta koko koeajokokemuksen läpi.

Ennen koeajoa asiakas täyttää tietonsa ja voi tutustua ajoneuvoon opetusvideoiden kautta.
Digitaaliselle konseptille on ominaista tehokkuus ja yksinkertaisuus. Asiakas voi varata koeajon juuri silloin, kun hänelle sopii, eikä paikalla tarvitse olla Tesla Advisoria.

Ajokokemus siis vastaa paljon enemmän arkista kokemusta, jossa asiakas saapuu ajoneuvolle ja avaa sekä käynnistää auton sovelluksella. Aivan kuten suurin osa Tesla ajoneuvojen omistajista tekee päivittäin.

Pop-Up myymälä Espoossa

Tesla vahvistaa asemaansa Suomessa avaamalla uuden Pop-Up-myymälän Espooseen kauppakeskus Ainoaan. Tesla Centereiden lisäksi Tesla tarjoaa Pop-Up-myymälöissä mahdollisuuden asiakkaille tavata Tesla-tiimiä, saada käsityksen elämästä sähköauton kanssa ja kokea Model Y sekä Model 3 -ajoneuvot.

Espoon Pop-Up-myymälän myötä Tesla tulee entistä lähemmäksi espoolaisia ja madaltaa kynnystä tulla vierailemaan pisteellämme. Tesla tulee avaamaan vielä uusia Pop-Up-myymälöitä kevään aikana.

Lue myös

Teslan Cybertruckien ruostuminen huolettaa edelleen omistajia

Tesla Model Y oli viime vuonna myydyin malli monessa Euroopan maassa

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän