Tänäkin vuonna esitellään Classic Motorshow -tapahtumassa Omistajien helmet — ilmoittautuminen avattu!

Classic Motorshown osastokokonaisuus ”Omistajien helmet” esittelee yksityishenkilöiden rakkaita ajoneuvoja.

Omistajien helmiin kuka tahansa voi ilmoittaa oman, vähintään 25-vuotiaan helmensä. Iän lisäksi ajoneuvoille ei ole muita rajoittavia tekijöitä; mukaan voi ilmoittaa mitä vain moposta raskaaseen kalustoon – huippuentisöidystä latolöytöön.

Omistajien helmet toteutetaan tänä keväänä jo kolmatta kertaa ja se on edellisvuosina herättänyt paljon mielenkiintoa. Esimerkiksi viime vuonna mukaan ilmoitettiin yli 50 ajoneuvoa 20-luvulta aina 90-luvulle.

Nyt Omistajien helmien ilmoittautuminen on avattu ja ajoneuvoja voi ilmoittaa mukaan 27.2.2020 mennessä osoitteessa classicmotorshow.fi.

Osaston ajoneuvot valitaan nettiäänestyksellä

Mukaan ilmoitetut ajoneuvot julkistetaan 4.3.2020 osoitteessa classicmotorshow.fi ja niistä yleisö voi äänestää suosikkiaan 25.3.2020 saakka. Kymmenen eniten ääniä saanutta ajoneuvoa julkistetaan viikolla 14 ja kyseiset ajoneuvot nähdään keväällä Classic Motorshowssa Omistajien helmet -osastolla.

Näyttelyvieraat valitsevat vuoden 2020 Omistajien helmen

Näyttelyviikonloppuna Classic Motorshown kävijät voivat äänestää Omistajien helmet -osaston ajoneuvoista suosikkiaan. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan muistoesinein ja eniten ääniä saanut ajoneuvo on vuoden 2020 Omistajien helmi.

Omistajien helmet toteutetaan yhteistyössä LähiTapiolan kanssa

Classic Motorshow 2020

Classic Motorshow on suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely, joka kokoaa laajalti yhteen alan kalustoa ja toimijoita. Mukana on menneiden vuosikymmenten klassikoita sekä arjen nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia ja oheisohjelmaa.

Esillä on yli 400 ajoneuvoa: autoja, moottoripyöriä, mopoja, raskasta kalustoa, työkoneita, moottorikelkkoja, traktoreita… kaikenlaista moottorilla kulkevaa. Ikähaarukka on moottorivoimalla liikkumisen alkuajoista 90-luvulle.

Näyttelyssä on vuosittain vaihtuva teema, johon paneudutaan teemahallissa. Esillä on aiheeseen liittyviä ajoneuvoja, jotka näyttelyjärjestäjä kutsuu paikalle alan harrastajien kätköistä. Vuoden 2020 teemana on Työn sankarit – ajoneuvot töissä.

Katso tästä aikaisemmat Classic Motorshow -jutut.

Tänä vuonna Classic Motorshow järjestetään jo 13. kerran ja se kerää Lahteen vuosittain noin 19 000 nostalgiasta ja klassikkoajoneuvoista kiinnostunutta näyttelyvierasta.

Tapahtuma järjestetään 2.-3.5.2020.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here