Poliisi on tehnyt kiinnioton liittyen Espoon BMW-osien varkauksiin

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on tutkinut marraskuun 2019 alussa alkanutta Espoossa tapahtunutta ja pääasiassa BMW-autoihin kohdistunutta varkausaaltoa.

Rikosten määrä on ollut mittava, yli 40 tapausta. Poliisi on tiedottanut tapahtumista useita kertoja sekä pyytänyt myös kansalaisilta vihjeitä.

– Saimme kansalaishavaintoon perustuvan tiedon 18.1.2020 illalla hämäräperäisestä liikkujasta Espoon Tapiolassa. Tehtävälle osoitettu poliisipartio havaitsi Otsolahden ympäristöstä havaintoon viittaavan pyöräilijän, joka poliisin havaittuaan ryhtyi pakenemaan. Poliisipartio tavoitti pakenijan juoksukisan päätteeksi, kertoo rikoskomisario Janne Saari Länsi-Uudenmaan poliisista.

Epäilty, kiinniotettu mies, on noin 40-vuotias ja asuu Virossa. Mies on tällä hetkellä vangittuna useisiin syksyn 2019 ja tammikuun 2020 välisenä aikana tapahtuneisiin BMW-rikoksiin.

Rikosvyyhtiin on saatu lisäselvyyttä Tallinnan satamassa 20.1. tehdyllä henkilötarkastuksella, jossa yli 50-vuotiaan miehen hallusta löytyi useita BMW-autoista anastettua omaisuutta, kuten muun muassa ratteja.

Lue myös tämä: Espoossa varastetaan BMW-autoista ratteja, turvatyynyjä ja navigaattorinäyttöjä! Poliisin tiedossa jo 30 tapausta!

Poliisi ei ole aiemmin voinut tiedottaa kiinniotosta, koska rikostapahtumien selvittely erityisesti Suomen osalta on ollut kesken.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kiittää tässä vaiheessa alueen asukkaita suuresta aktiivisuudesta havaintojen ilmoittamisten suhteen. Poliisi jatkaa tapauksen tutkimista.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here