Tänään julkaistavassa GT Sport -pelissä voi ajaa kilpaa kahdessa sarjassa

18.10.2017 10.25

Tänään julkaistaan PlayStation 4 -konsolille Gran Turismo Sport. Kyseessä on uusin luku videopelisarjan tarinaan, jonka ensimmäinen osa ilmestyi PlayStation 1:lle jo 20 vuotta sitten.

Julkaisu keskittyy nimensä mukaisesti urheilulliseen kilpa-ajoon.

Peli tarjoaa 140 autoa ja 19 rataa, joiden yksityiskohdat valmistajan mukaan on suunniteltu mahdollisimman realistisiksi. 

Peli hyödyntää 4K-resoluutiota ja HDR-teknologiaa, minkä lisäksi se sisältää erillisen PSVR-osion, jossa kilpa-ajosta ja autoista pääsee nauttimaan virtuaalitodellisuudessa.

GT Sport soveltuu kokeneempien kuljettajien lisäksi myös aloittelijoille, sillä peli tukee perustaitojen, kuten jarruttamisen ja mutkaan lähestymisen, oppimista.

Mentorina pelissä toimii Formula 1 -kuljettaja Lewis Hamilton. Hamilton kertoo kuvien ja videoiden välityksellä omasta ajotekniikastaan, jota mukailemalla pelaaja voi parantaa omia kierrosaikojaan.

Kilvanajoa kahdessa sarjassa

Gran Turismo Sportissa verkkopelaaminen nousee merkittävään rooliin. Pelaaja voi valita kahdesta kilpasarjasta, joista The Nations Cupissa edustetaan omaa maata ja Manufacturer’s Cupissa omaa automerkkiä.

Mukana kehitystyössä on ollut myös autourheiluliitto FIA, joka on sertifioinut pelin kilpasarjat.

GT Sportin avulla voi ansaita lisenssejä FIA:n oikeille kilparadoille, ja kilpasarjojen voittajat palkitaan kauden päätteeksi F1 – ja WRC -sarjojen mestareiden kanssa samassa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here